Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, houden we je via e-mail op de hoogte van het i-Sana nieuws.  Via de nieuwsbrief melden we onder meer wanneer de nieuwe i-Sana online staat.  Daarnaast kondigen we prijsvragen en acties steeds aan via dit kanaal.

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief is simpel.  Klik bij de menu onder “Nieuwsbrief” op “Abonneren”.  Volg de instructies, en geef je gegevens in. Vervolgens ontvang je een mail met de vraag je inschrijving te bevestigen.

Is dit gebeurd, dan ben je officieel ingeschreven voor de nieuwsbrief.   Je kan je ook inschrijven door per e-mail een verzoek daartoe naar ons te sturen met als onderwerp “Inschrijving Nieuwsbrief”. Klik in dat geval info@i-sana.be aan. Vergeet bij een inschrijving via e-mail niet om je naam te vermelden.

Privacy?

Je naam zal alleen gebruikt worden om de nieuwsbrief te personaliseren.  Je naam of e-mailadres wordt niet doorgegeven of doorverkocht aan derden.

Uitschrijven?

We hopen uiteraard dat je onze nieuwsbrief zo interessant vindt, dat je hem graag wilt blijven ontvangen.  Als je je toch wilt uitschrijven, dan kan dat.  Elk van onze nieuwsbrieven bevat een link om je uit te schrijven.  Als je daarop klikt, word je geholpen bij het uitschrijven.   Je kan je ook uitschrijven door onder “Lees onze nieuwsbrief” je e-mailadres op te geven.  Klik vervolgens op “Uitschrijven”.

Problemen?  Vragen?

Bij problemen met of vragen over de nieuwsbrief  kan je een e-mail sturen naar info@i-sana.be

p

Email

info@i-sana.be

Redactieadres

Wegvoeringstraat 66a
B-9230 Wetteren