okt 25, 2023 | Gezondheid | 0 Reacties

Maakt je wekker of computer je ziek?

Sommigen voelen zich niet lekker, zonder dat echt een ziekte, een afwijking, een probleem kan worden gevonden. Maar ze voelen zich moe, missen pit, krijgen kleine ongemakjes en probleempjes die blijven aanslepen: zweertjes, abcessen. Als deze patiënten antibiotica nemen, duikt het probleem weer op van zodra de kuur wordt stopgezet. Soms zijn er knobbels zo groot als een knikker, zweertjes op de huid, ontsierende pukkels in het gezicht. Geen oorzaak… tot men het besluit neemt alle elektrosmog uit de slaapkamer te bannen.

Te veel elektrische apparaten zoals tv, GSM, iPhone, computer in de slaapkamer kunnen je ziek maken.

Ook kinderen

Veel kinderen worden ook moe en slap, hebben concentratieproblemen als gevolg van het veelvoud van elektromagnetische velden die tegenwoordig alomtegenwoordig zijn, tot in de slaapkamer toe. Als bij deze patiënten de televisie, video, computer, elektrische wekker, GSM, lamp op het nachtkastje, verwijderd worden en in een andere kamer worden gebracht, dan ziet men deze patiënten vaak snel weer opknappen.

Slapen

Wie op een waterbed slaapt dat constant met het stroomnet verbonden is en zich daarbij niet lekker voelt, moet maar eens proberen weer op een ouderwets bed te slapen zonder synthetische materialen, gewoon met katoenen lakens en wollen dekens. ’s Avonds een douche nemen helpt ook om de statische stroom af te leiden. Een synthetisch tapijt in de slaapkamer is al evenmin aan te bevelen, niet enkel omdat het stof aantrekt, maar vooral om het statisch elektrisch geladen kan worden. We worden overal geconfronteerd met elektromagnetische velden die een invloed hebben op de gezondheid. 

Gevoelig of niet?

Vooral gevoelige personen kunnen maar beter eens proberen of het niet helpt, vooraleer langdurige en dure behandelingen worden geprobeerd. Want hoe dichter een stroombron of elektromagnetisch veld zich bij een persoon bevindt, des te groter is de kans op een lichamelijke reactie: de hersenstromen en de hartbezenuwing kunnen erdoor beïnvloed worden. Hoofdpijn, slapeloosheid, concentratiestoringen, lusteloosheid en futloosheid kunnen het gevolg zijn van elektrosmog.

Als regel geldt dat sterke stroombronnen zoals een tv minstens 2 meter van een persoon verwijderd moeten zijn en de slaapkamer kan maar best helemaal storingvrij zijn. Slapen met de GSM of iPhone op het nachtkastje naast het hoofd is dus geen goede zaak.

Trouwens ook de energiecentrale van de lichaamscel kan erdoor worden beïnvloed en daar weten we nog lang niet alles over.

En een tip voor wie toch goed wil slapen met een natuurlijk preparaat: Escholcin van Fytobell met CNK-bestelnummer 2899-912 voor de apotheker.

Ook te online bestellen via www.fytobell.be of www.boverte.com.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Opgepast: ook na de week van de teek!

Stel dat na een telling vastgesteld wordt dat er op één vierkante kilometer honderdduizend mensen wonen. Dat lijkt gigantisch veel en onmogelijk en het zou trouwens leiden tot gevaarlijke toestanden. Want waar veel mensen op een beperkte oppervlakte wonen stijgt het...

Lees meer

Geen paniek: De truc tegen de hik

Je hebt het vast al meegemaakt: iemand krijgt tijden het eten een onbedaarlijke hik, waarbij telkens grote happen lucht worden ingeslikt. De goede raad van grootmoeder is nog altijd van kracht: drink een flinke slok koud water, of hou de adem in. Maar de hik wat is...

Lees meer