jun 16, 2023 | Gezondheid, Voeding | 0 Reacties

Groene thee: sterkwerkende antioxidant

We zoeken al eeuwen naar het wonderpoeder om straatoud te worden zonder problemen, maar de Aboriginals van Australië zouden honderden jaren geleden het wonderelixir hebben ontdekt.

Het extract van de theeboom of tea-tree is een sterkwerkende antioxidant dat een sterk ontzurende werking heeft en helpt om de effecten van de moderne beschaving te bestrijden.

Ze gingen in verband met hun gezondheid baden in een vallei waar miraculeus water voor gezondheid en genezing zou hebben gezorgd. Men is er thans achter gekomen dat in deze vallei gewoon theeblaadjes van de theebomen in het water terecht kwamen, zodat er een natuurlijk brouwsel met het extract van de theeblaadjes gemaakt werd.

Nu worden extracten van de theeboombladeren gebruikt in talrijke cosmetische en therapeutische producten. Men gebruikt het als antisepticum, haarconditioner, lippenbalsem, tonicum voor de borst, anti-cellulitis crème, antischimmelmiddel, en nog veel meer.

Hoe meer gebruik ervan wordt gemaakt, des te meer therapeutische krachten er worden aan toegekend.

Tea-Tree extract kan men ook verkrijgen in krachtig werkende olie. Maar het is gewoon ook aanwezig in thee, zowel groene als zwarte thee. Vandaar dat thee een gezonde drank is.

Tea-tree-olie is een sterkwerkend antioxidant, dat een antwoordt biedt voor de vele ongemakken die het gevolg zijn van onze “geraffineerde beschaving”: voeding, slechte lucht en ongezonde leefwijze.

Een tip: Groene thee tabletten van Fytobell.

Je vindt de tabletten van groene thee in de apotheek met CNK-bestelnummer: 2963-718.

Of je kunt de Groene thee tabletten ook online bestellen via www.fytobell.be of www.boverte.com.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Hou jonge kinderen van het scherm weg!

Jaren geleden werd ervoor gewaarschuwd niet te lang met de GSM te bellen. Dat bellen gebeurt nu veelal via afstandsluidsprekers, of met oortjes, zodat de iPhone of smartphone, vroeger GSM genoemd, niet tegen het hoofd moet worden gehouden. Een verkoper waarschuwde ons...

Lees meer