jun 16, 2023 | Gezondheid, Voeding | 0 Reacties

Groene thee: sterkwerkende antioxidant

We zoeken al eeuwen naar het wonderpoeder om straatoud te worden zonder problemen, maar de Aboriginals van Australië zouden honderden jaren geleden het wonderelixir hebben ontdekt.

Het extract van de theeboom of tea-tree is een sterkwerkende antioxidant dat een sterk ontzurende werking heeft en helpt om de effecten van de moderne beschaving te bestrijden.

Ze gingen in verband met hun gezondheid baden in een vallei waar miraculeus water voor gezondheid en genezing zou hebben gezorgd. Men is er thans achter gekomen dat in deze vallei gewoon theeblaadjes van de theebomen in het water terecht kwamen, zodat er een natuurlijk brouwsel met het extract van de theeblaadjes gemaakt werd.

Nu worden extracten van de theeboombladeren gebruikt in talrijke cosmetische en therapeutische producten. Men gebruikt het als antisepticum, haarconditioner, lippenbalsem, tonicum voor de borst, anti-cellulitis crème, antischimmelmiddel, en nog veel meer.

Hoe meer gebruik ervan wordt gemaakt, des te meer therapeutische krachten er worden aan toegekend.

Tea-Tree extract kan men ook verkrijgen in krachtig werkende olie. Maar het is gewoon ook aanwezig in thee, zowel groene als zwarte thee. Vandaar dat thee een gezonde drank is.

Tea-tree-olie is een sterkwerkend antioxidant, dat een antwoordt biedt voor de vele ongemakken die het gevolg zijn van onze “geraffineerde beschaving”: voeding, slechte lucht en ongezonde leefwijze.

Een tip: Groene thee tabletten van Fytobell.

Je vindt de tabletten van groene thee in de apotheek met CNK-bestelnummer: 2963-718.

Of je kunt de Groene thee tabletten ook online bestellen via www.fytobell.be of www.boverte.com.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Veranderende moraal wakkert gonorroe weer aan

Terwijl de aandacht op het levensgevaarlijke aids wordt toegespitst, ontgaat het velen dat er nog andere geslachtsziekten zijn die eveneens toenemen. Gonorroe is één van de „klassieke” geslachtsziekten die alleen via geslachtsverkeer kunnen worden overgedragen. De...

Lees meer

Opgepast met vermageringsdiëten

Vermageringsdiëten zijn het populairst op internet, tenminste wat de zoekmachines als aantal vragen te verwerken krijgen. Ook veel dokters worden tegenwoordig overstelpt met de vraag naar inspuitingen die normaal voor diabetespatiënten bedoeld zijn, maar waarvan...

Lees meer

Verkeerd eten door negatief zelfbeeld

Eten doet men niet enkel omdat het moet om je te voeden, maar ook omdat het lekker is. Daardoor gaan veel mensen ook te veel eten en ze doen dat voor een deel om hun ongemakken, hun frustraties weg te werken, of liever weg te eten. Maar daardoor duiken dan weer nieuwe...

Lees meer

Steeds meer kankerziekten

Kanker neemt wereldwijd nog steeds toe. In het jaar 2000 zijn 5,3 miljoen mannen en 4,7 miljoen vrouwen het slachtoffer geworden van een kwaadaardige tumor, terwijl 6,2 miljoen mensen aan de kanker stierven. Tegenwoordig is dat aantal met nog eens vijftien percent...

Lees meer

Steeds meer depressieve mensen

We hebben inderdaad geen reden om uitbundig en vrolijk te zijn dezer dagen. Het is overal wat, zowel bij ons als over de grenzen. Hier zijn het de regeringen die problemen hebben en opleveren, of het is de stikstof die ons zorgen moet baren, of het is de dure...

Lees meer