Gezond worden of gezond blijven: hoe doe je dat?

Gezondheidsmagazine i-Sana:een schatkamer vol gezonde informatie

Niets overtreft het belang van een goede gezondheid. Dat is het mooiste geschenk dat de natuur ons kan geven. Veel mensen hebben er alles voor over om zichzelf, hun kinderen of familie weer gezond te maken.

Maar hoe?

Het cadeau dat je van de natuur hebt gekregen, is daarom belangrijk, maar even belangrijk zijn de “epigenetische factoren”; dat zijn elementen waar we wel invloed op hebben: de leefwijze, het voedsel, de lucht, het water en onze emoties. Er zijn gelukkig ook medicijnen, en telkens weer blijkt dat de natuur altijd gelijk heeft: er zijn uitstekende natuurlijke preparaten, en zachte geneeswijzen die perfect werkzaam zijn. Die kennen en toepassen is heel belangrijk voor wie op een verstandige wijze wil omgaan met zijn gezondheid en die van zijn gezin. De vzw Adviesmedia komt aan die nood tegemoet.

Het gezondheidsmagazine i-Sana brengt viermaal per jaar uitstekende gezondheidsinformatie voor het hele gezin: gezond en lekker eten, natuurlijke geneeswijzen, veilige natuurpreparaten: onafhankelijk, duidelijk, professioneel gemaakt door beroepsjournalisten en artsen.

U kunt het Gratis online raadplegen of een PDF versie downloaden.

Daarnaast verschijnen er 4 extra i-Sana Actueel, online gezondheidsnieuwsbrieven : zodat je het hele jaar door goed geïnformeerd bent over de beste manier om op een natuurlijke wijze compleet gezond te worden of te blijven.

Schrijf je dus in voor de i-Sana Actueel
het Advies Media-team

p

Email

info@i-sana.be

Redactieadres

Wegvoeringstraat 66a
B-9230 Wetteren