okt 27, 2023 | Gezondheid | 0 Reacties

Doet groene thee vermageren?

Heel wat mensen hebben last van zwaarlijvigheid. Dat is nergens goed voor, tenzij voor de voedingsindustrie. Maar ze willen w wel vermageren, maar hoe?

Groene thee bevat bioflavonoïden en terpenen en is een goede antioxidant, ook geschikt voor wie wil vermageren.

Thee bevat antioxidanten: uitstekend om gezond te blijven van lijf en leden. Hart- en vaatziekten en kanker krijgen daardoor minder kans omdat thee bioflavonoïden en terpenen bevat. Maar deze stoffen zijn nog meer aanwezig in groene thee. Deze thee is eigenlijk afkomstig van dezelfde theeplant als de gewone zwarte thee, het enige verschil is dat er geen enzymatische verwerking door fermentering is gebeurd.

Er zijn nog meer iso-flavonen aanwezig in groene thee. Daardoor is het effect op de lichaamscellen groter. Groene thee verhindert ook de ontwikkeling van vetcellen. Je vindt groene thee van Fytobell in apotheken. Wie last heeft van cellulitis, neiging heeft tot dikker worden, een verstoring van de energievoorziening van het lichaam, kan best zijn dorst en zin in drankjes lessen met groene thee. De smaak lijkt op die van gewone thee, maar is wat minder krachtig en heeft een frissere tint. Uiteraard drink je groene thee best ongezoet.

Een tip voor wie geen thee lust: je vindt de groene thee-tabletten van Fytobell in de apotheek met CNK-bestelnummer: 2963-718.

Of je kunt ook groene thee bestellen via www.fytobell.be of www.boverte.com.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Hou jonge kinderen van het scherm weg!

Jaren geleden werd ervoor gewaarschuwd niet te lang met de GSM te bellen. Dat bellen gebeurt nu veelal via afstandsluidsprekers, of met oortjes, zodat de iPhone of smartphone, vroeger GSM genoemd, niet tegen het hoofd moet worden gehouden. Een verkoper waarschuwde ons...

Lees meer