okt 27, 2023 | Gezondheid | 0 Reacties

Doet groene thee vermageren?

Heel wat mensen hebben last van zwaarlijvigheid. Dat is nergens goed voor, tenzij voor de voedingsindustrie. Maar ze willen w wel vermageren, maar hoe?

Groene thee bevat bioflavonoïden en terpenen en is een goede antioxidant, ook geschikt voor wie wil vermageren.

Thee bevat antioxidanten: uitstekend om gezond te blijven van lijf en leden. Hart- en vaatziekten en kanker krijgen daardoor minder kans omdat thee bioflavonoïden en terpenen bevat. Maar deze stoffen zijn nog meer aanwezig in groene thee. Deze thee is eigenlijk afkomstig van dezelfde theeplant als de gewone zwarte thee, het enige verschil is dat er geen enzymatische verwerking door fermentering is gebeurd.

Er zijn nog meer iso-flavonen aanwezig in groene thee. Daardoor is het effect op de lichaamscellen groter. Groene thee verhindert ook de ontwikkeling van vetcellen. Je vindt groene thee van Fytobell in apotheken. Wie last heeft van cellulitis, neiging heeft tot dikker worden, een verstoring van de energievoorziening van het lichaam, kan best zijn dorst en zin in drankjes lessen met groene thee. De smaak lijkt op die van gewone thee, maar is wat minder krachtig en heeft een frissere tint. Uiteraard drink je groene thee best ongezoet.

Een tip voor wie geen thee lust: je vindt de groene thee-tabletten van Fytobell in de apotheek met CNK-bestelnummer: 2963-718.

Of je kunt ook groene thee bestellen via www.fytobell.be of www.boverte.com.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Veranderende moraal wakkert gonorroe weer aan

Terwijl de aandacht op het levensgevaarlijke aids wordt toegespitst, ontgaat het velen dat er nog andere geslachtsziekten zijn die eveneens toenemen. Gonorroe is één van de „klassieke” geslachtsziekten die alleen via geslachtsverkeer kunnen worden overgedragen. De...

Lees meer

Opgepast met vermageringsdiëten

Vermageringsdiëten zijn het populairst op internet, tenminste wat de zoekmachines als aantal vragen te verwerken krijgen. Ook veel dokters worden tegenwoordig overstelpt met de vraag naar inspuitingen die normaal voor diabetespatiënten bedoeld zijn, maar waarvan...

Lees meer

Verkeerd eten door negatief zelfbeeld

Eten doet men niet enkel omdat het moet om je te voeden, maar ook omdat het lekker is. Daardoor gaan veel mensen ook te veel eten en ze doen dat voor een deel om hun ongemakken, hun frustraties weg te werken, of liever weg te eten. Maar daardoor duiken dan weer nieuwe...

Lees meer

Steeds meer kankerziekten

Kanker neemt wereldwijd nog steeds toe. In het jaar 2000 zijn 5,3 miljoen mannen en 4,7 miljoen vrouwen het slachtoffer geworden van een kwaadaardige tumor, terwijl 6,2 miljoen mensen aan de kanker stierven. Tegenwoordig is dat aantal met nog eens vijftien percent...

Lees meer

Steeds meer depressieve mensen

We hebben inderdaad geen reden om uitbundig en vrolijk te zijn dezer dagen. Het is overal wat, zowel bij ons als over de grenzen. Hier zijn het de regeringen die problemen hebben en opleveren, of het is de stikstof die ons zorgen moet baren, of het is de dure...

Lees meer