mrt 15, 2019 | Alle tips, Huishoudcoach | 0 Reacties

Hoe rode wijnvlekken gemakkelijk verwijderen ?

Feestje gehad dat wat pittig uit de hand gelopen is? Of onhandige gasten op bezoek gehad? Of zelf wat te fiks met het glas gemanoeuvreerd? Het kan gebeuren, want een vlek van rode wijn is snel gemaakt maar minder snel verwijderd, tot… je deze tip hebt gelezen en toegepast.

Een vlek van rode wijn kan je voortaan gemakkelijk verwijderen uit kleding of je tapijt.


Rode wijnvlekken zijn normaal niet zo gemakkelijk van kledingstukken te verwijderen. Soms helpt de zouttruc, maar je kan ook het volgende proberen. Als je vlekken van rode wijn op kleding hebt gemaakt, moet je de vlek eerst inweken in goedkope witte wijn. Nadien wassen zoals gewoonlijk en… weg is de vlek. Op die manier spaar je geld van de dure stomerij.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Vakantie-ellende: Blijf baas over je blaas

Er wordt weer een hittegolf aangekondigd. Warm zomerweer is heerlijk, maar het kan ook lastig zijn en te veel worden. In Spanje en het zuiden van Frankrijk zijn trouwens al tientallen mensen gestorven vanwege de grote hitte. Is hitte dan dodelijk? Niet echt, maar je...

Lees meer

Wie zijn bioklok respecteert, leeft langer

De helft van de volwassen bevolking slaapt door middel van slaappillen. Dat is geen goede evolutie, want normaal moet na een dagje werken, de slaap als een welgekomen geschenk bezit van ons nemen. Slaap is nodig, dat hebben we al heel wat keren onderstreept. Het is...

Lees meer

Mooier, jonger en gezonder dankzij honing

De bijen zijn tegenwoordig dagelijks in het nieuws. Niet zozeer omdat het een gezond natuurproduct is, maar vooral omdat de Aziatische hoornaars zich tegoed doet aan onze bijen. En als we die zijn gang laten gaan, kan dat uitdraaien op een ramp. En de bijen zorgen...

Lees meer