mrt 15, 2019 | Alle tips, Huishoudcoach | 0 Reacties

Hoe rode wijnvlekken gemakkelijk verwijderen ?

Feestje gehad dat wat pittig uit de hand gelopen is? Of onhandige gasten op bezoek gehad? Of zelf wat te fiks met het glas gemanoeuvreerd? Het kan gebeuren, want een vlek van rode wijn is snel gemaakt maar minder snel verwijderd, tot… je deze tip hebt gelezen en toegepast.

Een vlek van rode wijn kan je voortaan gemakkelijk verwijderen uit kleding of je tapijt.


Rode wijnvlekken zijn normaal niet zo gemakkelijk van kledingstukken te verwijderen. Soms helpt de zouttruc, maar je kan ook het volgende proberen. Als je vlekken van rode wijn op kleding hebt gemaakt, moet je de vlek eerst inweken in goedkope witte wijn. Nadien wassen zoals gewoonlijk en… weg is de vlek. Op die manier spaar je geld van de dure stomerij.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Hoe valstrikken voor je lever vermijden

De lever is een van de belangrijkste organen van het lichaam, zoniet het belangrijkste. Het zorgt voor de eliminatie van toxische stoffen, helpt bij de vertering, maakt gal aan, en we hebben er alle belang bij er goed zorg voor, te dragen. Dat zorg dragen gebeurt door...

Lees meer

De lever: Barometer van je gezondheid

Het hart is natuurlijk een belangrijk orgaan, maar eigenlijk is het enkel en alleen maar een pomp. Het heeft geen emoties, geen persoonlijkheid, het stuwt gewoon het bloed het lichaam rond, meer niet. Dat zei de wereldberoemde hartchirurg Dr. Barnard, tientallen jaren...

Lees meer

Bang van cholesterol of transvet?

Iedereen is bang van een te hoge cholesterolspiegel. Niet onterecht trouwens, want het kan zich afzetten tegen de vaatwand, daardoor vernauwingen veroorzaken en zelfs leiden tot hartinfarct en/of beroerte. Ischemische klachten die verband houden met te weinig...

Lees meer