mrt 15, 2019 | Alle tips, Huishoudcoach | 0 Reacties

Hoe rode wijnvlekken gemakkelijk verwijderen ?

Feestje gehad dat wat pittig uit de hand gelopen is? Of onhandige gasten op bezoek gehad? Of zelf wat te fiks met het glas gemanoeuvreerd? Het kan gebeuren, want een vlek van rode wijn is snel gemaakt maar minder snel verwijderd, tot… je deze tip hebt gelezen en toegepast.

Een vlek van rode wijn kan je voortaan gemakkelijk verwijderen uit kleding of je tapijt.


Rode wijnvlekken zijn normaal niet zo gemakkelijk van kledingstukken te verwijderen. Soms helpt de zouttruc, maar je kan ook het volgende proberen. Als je vlekken van rode wijn op kleding hebt gemaakt, moet je de vlek eerst inweken in goedkope witte wijn. Nadien wassen zoals gewoonlijk en… weg is de vlek. Op die manier spaar je geld van de dure stomerij.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Minder kans op griep deze winter? Hoezo?

Griep is een erg besmettelijke ziekte en wordt overgebracht door een virus. Je kunt het een beetje vergelijken met Covid, dat ook afkomstig is van een virus, maar aan griep zijn we wel al wat meer gewend. Velen hebben antistoffen opgebouwd, maar zoals alle virussen...

Lees meer

Hoge bloeddruk: de geniepige doder

We zijn eigenlijk niet goed bezig. Slapeloosheid, stress, burn-out, agressie, problemen, vrees en angsten, zelfs existentiële angst, onzekerheid over de toekomst, sterfgevallen in de familie, langdurige ziekten, pandemieën, winter en winterziekten… het zijn allemaal...

Lees meer

Vertroetel je metabolisme en leef langer

Wie herinnert zich niet de fameuze uitspraken van wijlen dokter Herman Lecompte, die beweerde dat hij duizend jaar kon worden; Het geheim: de afbraak stoppen door middel van vitamines en antioxidanten, want daar lag het geheim van een lang en gezond leven. Eigenlijk...

Lees meer