mrt 15, 2019 | Alle tips, Huishoudcoach | 0 Reacties

Hoe rode wijnvlekken gemakkelijk verwijderen ?

Feestje gehad dat wat pittig uit de hand gelopen is? Of onhandige gasten op bezoek gehad? Of zelf wat te fiks met het glas gemanoeuvreerd? Het kan gebeuren, want een vlek van rode wijn is snel gemaakt maar minder snel verwijderd, tot… je deze tip hebt gelezen en toegepast.

Een vlek van rode wijn kan je voortaan gemakkelijk verwijderen uit kleding of je tapijt.


Rode wijnvlekken zijn normaal niet zo gemakkelijk van kledingstukken te verwijderen. Soms helpt de zouttruc, maar je kan ook het volgende proberen. Als je vlekken van rode wijn op kleding hebt gemaakt, moet je de vlek eerst inweken in goedkope witte wijn. Nadien wassen zoals gewoonlijk en… weg is de vlek. Op die manier spaar je geld van de dure stomerij.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Neen, de menopauze maakt geen eind aan alle vreugde

Elke vrouw maakt het ooit mee: bij de ene wat vroeger dan bij de andere en dat is gewoonlijk erfelijk bepaald, tenzij het vroeger komt vanwege een trauma of ziekte: de menopauze. De menopauze zelf is een compleet natuurlijke “gebeurtenis” en beslist geen ziekte. Er...

Lees meer

Het recept voor een gelukkiger leven

Wat is het belangrijkste in het leven? Dat je gelukkig bent, dat je uitzicht hebt op een mooie en zekere toekomst voor jezelf en je gezin, dat je gezond bent en dat je kinderen en je partner het goed maken. Maar bovenal die wensen torent torenhoog de ultieme wens:...

Lees meer

BERNAGIE verjongt je huid en je geest

De natuur is wondermooi gemaakt en er is niemand ter wereld die niet verfrist en beter uit een natuurbad tevoorschijn komt. De planten en de kleuren dragen daartoe bij. Maar er zijn nog meer kwaliteiten die besloten liggen in de natuur. Je moet ze leren kennen en...

Lees meer

Hoe kun je je gezondheid verbeteren?

Er zijn weinig dingen die de mensen meer beroeren dan voedsel. Het is ook het onderwerp waarover het meest boeken zijn geschreven en gedrukt. Het is ook heet belangrijkste onderwerp van gesprek als een aantal dames met elkaar converseren, naast mode, kinderen en…...

Lees meer