mei 9, 2019 | Alle tips, Gezondheid | 0 Reacties

Haastig leven en stress verkorten je leven

Stressbalans kan je helpen!

Zoals de meeste mensen hun leven leiden, lijkt het op een versnelde film. Ze hollen en haasten zich hals over kop in het leven. Ze vergeten te leven, zo enorm zijn ze benomen door de dagelijkse bezigheden.

De stress is voor velen zo ondraaglijk dat ze lijden onder slapeloosheid, concentratiestoornissen en allerlei psychosomatische problemen, gaande van maagziekten, hartkloppingen, huidaandoeningen tot spasmen van darmen en spieren.

Gejaagdheid, stress, gebrek aan ontspanning maakt mensen ziek en verkort hun leven.

Zo lang het tot functionele storingen beperkt blijft, valt het mee, tot… het probleem uitgroeit tot een orgaanziekte en de weg terug erg moeilijk of zelfs onmogelijk wordt.

Wie tevreden leeft en vrede heeft met zichzelf en het leven, leeft langer en is zelden ziek. Mensen wiens stofwisselingsintensiteit op volle toeren draait, die een hoge stressfactor hebben zijn sneller ziek, moeten vaak medicijnen slikken en hebben een lagere levensverwachting.

Managers die van de ene plaats naar de andere jagen, die haastig eten, die bezeten zijn door cijfers en successen vragen om moeilijkheden. Sportlui die door dadendrang bezield zijn en zichzelf niet sparen en hun resultaten laten primeren boven hun gezondheid hebben een kleinere levensverwachting dan de monnik die volgens de wetmatigheid van de natuur en het leven leeft.

Als je ’s avonds je hoofd tevreden te ruste kan leggen is dat de beste garantie dat je ’s anderendaags weer gezond opstaat en gezond blijft.

Leer daarom te ontspannen. Wandel en beweeg in de natuur. Voel je nuttig met een werk voor een goed doel. Lees en converseer met aangename en rustige mensen. Eet gezond en vergeet niet te leven! Dat is de beste garantie op een gelukkig en lang leven.

En tegen de stress kan je zeker wat doen met een goed natuurlijk preparaat: Stressbalans van Fytobell.

Je vindt Stressbalans van Fytobell in apotheken met CNK-bestelnummer: 2730-232. Je kan het ook online bestellen via www.boverte.com of via www.almed.be.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Waarom krijgen zoveel mensen een depressie?

Het woord “depressie” alleen al zou je depressief kunnen maken. Het is geen leuke term, niet voor het weerbeeld, niet voor het gemoed en de levenskwaliteit van wie er mee te maken heeft. Bovendien heeft niet enkel invloed om het presteren, het werk en het geluk, maar...

Lees meer