mei 20, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Ideale echtgenoot: Niet gemakkelijk om vinden

Geslaagde huwelijken beginnen hoe langer hoe meer tot de uitzonderingen te behoren.
Daarom zal het aanstaande koppels verheugen te vernemen dat het succes van hun relatie afhankelijk zou zijn van de volgorde die een man of een vrouw vroeger in het gezin innam. De volgende combinaties zouden de grootste kans op een lang en gelukkig leven met zijn tweeën geven:

Het succes van een relatie zou afhankelijk zijn van de volgorde die een man of een vrouw vroeger in het gezin innam.


VROUW MAN

enig kind jongste
oudste jongste of middelste
middelste met zusjes jongste met zusjes
middelste met broertjes jongste
jongste met zusjes oudste met zusjes
jongste met broertjes oudste
jongste met allebei oudste of enig kind

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Is uw voeding ook uw medicijn?

“We zijn wat we eten”. En “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding. Deze legendarische uitspraak van de grondlegger van de geneeskunde Hippocrates, heeft nog altijd niets van zijn waarde ingeboet. De natuur verschaft ons alle dingen die we nodig...

Lees meer

De hitte kan dodelijk zijn

We hebben er lang naar uitgekeken, die mooie zomer. Maar voor sommigen wordt het van het goede teveel. Begrijpelijk, want we zijn eigenlijk niet voorbereid op zo’n lange hete periode. Als je je verstand niet gebruikt, kan dat zelfs fataal aflopen. Zo is het absoluut...

Lees meer

Zonnekloppers: bak het niet te bruin!

Alle ellende ten spijt hopen we op een mooie zomer en veel mensen hebben zich daarin voorzien: ze boekten een reis naar het zonnige zuiden. Tenminste als ze er geraken, want met de stakingen die aangekondigd zijn, wordt dat niet evident. Eerst de covid, dan de oorlog,...

Lees meer

Hoe goed slapen bij grote hitte?

Goed slapen is van levensbelang. Dat wijzen spontane reacties van het lichaam wel uit. Als je een nachtje slecht hebt geslapen voel je je irritanter, moe, heb je een slechte concentratie, het weegt op je omgeving, je relatie, je werk. Een nachtje woelen en slecht...

Lees meer

Weekend van het Volkscafé

Zesde editie op 18 & 19 juni 2022 Op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 presenteren de Westhoek en Frans-Vlaanderen de zesde editie van het Weekend van het Volkscafé. Een 80-tal volkscafés voorzien muziek, volksspelen, streekbieren, Picon Maison en talloze...

Lees meer