mei 20, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Ideale echtgenoot: Niet gemakkelijk om vinden

Geslaagde huwelijken beginnen hoe langer hoe meer tot de uitzonderingen te behoren.
Daarom zal het aanstaande koppels verheugen te vernemen dat het succes van hun relatie afhankelijk zou zijn van de volgorde die een man of een vrouw vroeger in het gezin innam. De volgende combinaties zouden de grootste kans op een lang en gelukkig leven met zijn tweeën geven:

Het succes van een relatie zou afhankelijk zijn van de volgorde die een man of een vrouw vroeger in het gezin innam.


VROUW MAN

enig kind jongste
oudste jongste of middelste
middelste met zusjes jongste met zusjes
middelste met broertjes jongste
jongste met zusjes oudste met zusjes
jongste met broertjes oudste
jongste met allebei oudste of enig kind

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Is de zon nog even gevaarlijk in september?

Voor de overgrote meerderheid van toeristen die naar het zuiden trekken op vakantie is de zon en het zonnebad het ultieme doel. De ontsnapping uit de dagelijkse sleur, het werk, de vervelende gewoontes kan pas volledig zijn als er voldoende zon bij komt. Daar hebben...

Lees meer

Hoe krijg je betere resultaten op school?

Gewoonlijk worden goede voornemens gereserveerd voor de periode rond het nieuwe jaar. Dat is natuurlijk een uitstekend idee, maar eigenlijk past het evengoed om dat op 1 september te doen. De reden is duidelijk: het nieuwe schooljaar begint, het nieuwe werkjaar in...

Lees meer

Is uw voeding ook uw medicijn?

“We zijn wat we eten”. En “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding. Deze legendarische uitspraak van de grondlegger van de geneeskunde Hippocrates, heeft nog altijd niets van zijn waarde ingeboet. De natuur verschaft ons alle dingen die we nodig...

Lees meer