mei 20, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Ideale echtgenoot: Niet gemakkelijk om vinden

Geslaagde huwelijken beginnen hoe langer hoe meer tot de uitzonderingen te behoren.
Daarom zal het aanstaande koppels verheugen te vernemen dat het succes van hun relatie afhankelijk zou zijn van de volgorde die een man of een vrouw vroeger in het gezin innam. De volgende combinaties zouden de grootste kans op een lang en gelukkig leven met zijn tweeën geven:

Het succes van een relatie zou afhankelijk zijn van de volgorde die een man of een vrouw vroeger in het gezin innam.


VROUW MAN

enig kind jongste
oudste jongste of middelste
middelste met zusjes jongste met zusjes
middelste met broertjes jongste
jongste met zusjes oudste met zusjes
jongste met broertjes oudste
jongste met allebei oudste of enig kind

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Veel ouderen lijden aan ondervoeding

Veel ouderen hebben een probleem dat je kunt terugbrengen tot ondervoeding. Daar zijn verschillende verklaringen voor: de dure winkelkar, het feit dat ze zich moeilijker kunnen verplaatsen, slik- en kauwproblemen als gevolg van een slecht gebit, moeilijk te been zijn...

Lees meer

Hoe best omgaan met angstgevoelens?

Vorige week raakten de resultaten van de BELHEALTH-studie bekend, het "Belgian Health and Well-Being Cohort", waarin gepeild werd naar de stressbestendigheid van de Belgische bevolking. Daarin speelden volgens Medi-Quality verschillende elementen een rol: de...

Lees meer

Hoop voor wie kanker wil voorkomen

We zijn al jaren bezig met acties zoals “Kom op tegen kanker”. Dat is een heel mooi initiatief, maar de kans op het krijgen van kanker vermindert daardoor nog niet. Het ligt in de handen van de mensen zelf. Natuurlijk moet je wat geluk hebben met goede genen,...

Lees meer