mei 6, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Niet roken en geen melk bij sinusitis, wel Echinabell

Het is nog altijd winter en de temperaturen zitten in een soort rollercoaster: op en neer! Gevolg: ontstekingen van de neusbijholten komen in dit koude seizoen veelvuldig voor.


Een beetje simpel uitgelegd, zijn deze sinussen gaten die zich in de schedel boven en onder de ogen bevinden. Na een verkoudheid kunnen ze beginnen ontsteken, wat niet alleen pijn veroorzaakt maar ook met een overmatige aanmaak van mucus of slijm gepaard gaat.

Wie last heeft van sinusitis doet er goed aan een tijdje geen melkproducten te gebruiken, maar wel Echinabell.


Wie met een vervelende sinusitis zit, doet er goed aan een tijdlang geen melkproducten te gebruiken want die bevorderen de productie van mucus. Geef de voorkeur aan slaatjes en fruit. Vermijd zoveel mogelijk een omgeving waar gerookt wordt. Dat je zelf evenmin mag roken, spreekt natuurlijk vanzelf. Tenslotte is het ook goed dagelijks een looksupplement te slikken, en een paar gram vitamine C. Ook bètaglucaan is nuttig om het immuunsysteem een boost te geven.


En zoals met alle aandoeningen die de luchtwegen betreft is Echinacea erg gunstig.
Denk daarbij aan Echinabell van Fytobell, dan zit je goed!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

De zee wordt vergiftigd met antibiotica

Wat we de lucht inblazen komt zeker weer op de bodem terecht en wat in de bodem zit, belandt uiteindelijk in de wereldzeeën. Onze aarde is vernuftig opgebouwd, een bijzonder schrander geschapen planeet die ons voedsel geeft, zuivere lucht en helder water. Of dat zou...

Lees meer

Gebeten? Hoe herken je de ziekte van Lyme?

De zomer is er, we trekken weer op vakantie, de natuur in, maken wandelingen in heet groen en… we hebben het zitten. Een beet van een teek kan je voor de rest van je leven opzadelen met grote problemen. Dat klinkt misschien overdreven, maar eigenlijk is het dat niet....

Lees meer