mei 6, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Niet roken en geen melk bij sinusitis, wel Echinabell

Het is nog altijd winter en de temperaturen zitten in een soort rollercoaster: op en neer! Gevolg: ontstekingen van de neusbijholten komen in dit koude seizoen veelvuldig voor.


Een beetje simpel uitgelegd, zijn deze sinussen gaten die zich in de schedel boven en onder de ogen bevinden. Na een verkoudheid kunnen ze beginnen ontsteken, wat niet alleen pijn veroorzaakt maar ook met een overmatige aanmaak van mucus of slijm gepaard gaat.

Wie last heeft van sinusitis doet er goed aan een tijdje geen melkproducten te gebruiken, maar wel Echinabell.


Wie met een vervelende sinusitis zit, doet er goed aan een tijdlang geen melkproducten te gebruiken want die bevorderen de productie van mucus. Geef de voorkeur aan slaatjes en fruit. Vermijd zoveel mogelijk een omgeving waar gerookt wordt. Dat je zelf evenmin mag roken, spreekt natuurlijk vanzelf. Tenslotte is het ook goed dagelijks een looksupplement te slikken, en een paar gram vitamine C. Ook bètaglucaan is nuttig om het immuunsysteem een boost te geven.


En zoals met alle aandoeningen die de luchtwegen betreft is Echinacea erg gunstig.
Denk daarbij aan Echinabell van Fytobell, dan zit je goed!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Is de zon nog even gevaarlijk in september?

Voor de overgrote meerderheid van toeristen die naar het zuiden trekken op vakantie is de zon en het zonnebad het ultieme doel. De ontsnapping uit de dagelijkse sleur, het werk, de vervelende gewoontes kan pas volledig zijn als er voldoende zon bij komt. Daar hebben...

Lees meer

Hoe krijg je betere resultaten op school?

Gewoonlijk worden goede voornemens gereserveerd voor de periode rond het nieuwe jaar. Dat is natuurlijk een uitstekend idee, maar eigenlijk past het evengoed om dat op 1 september te doen. De reden is duidelijk: het nieuwe schooljaar begint, het nieuwe werkjaar in...

Lees meer

Is uw voeding ook uw medicijn?

“We zijn wat we eten”. En “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding. Deze legendarische uitspraak van de grondlegger van de geneeskunde Hippocrates, heeft nog altijd niets van zijn waarde ingeboet. De natuur verschaft ons alle dingen die we nodig...

Lees meer