mei 6, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Niet roken en geen melk bij sinusitis, wel Echinabell

Het is nog altijd winter en de temperaturen zitten in een soort rollercoaster: op en neer! Gevolg: ontstekingen van de neusbijholten komen in dit koude seizoen veelvuldig voor.


Een beetje simpel uitgelegd, zijn deze sinussen gaten die zich in de schedel boven en onder de ogen bevinden. Na een verkoudheid kunnen ze beginnen ontsteken, wat niet alleen pijn veroorzaakt maar ook met een overmatige aanmaak van mucus of slijm gepaard gaat.

Wie last heeft van sinusitis doet er goed aan een tijdje geen melkproducten te gebruiken, maar wel Echinabell.


Wie met een vervelende sinusitis zit, doet er goed aan een tijdlang geen melkproducten te gebruiken want die bevorderen de productie van mucus. Geef de voorkeur aan slaatjes en fruit. Vermijd zoveel mogelijk een omgeving waar gerookt wordt. Dat je zelf evenmin mag roken, spreekt natuurlijk vanzelf. Tenslotte is het ook goed dagelijks een looksupplement te slikken, en een paar gram vitamine C. Ook bètaglucaan is nuttig om het immuunsysteem een boost te geven.


En zoals met alle aandoeningen die de luchtwegen betreft is Echinacea erg gunstig.
Denk daarbij aan Echinabell van Fytobell, dan zit je goed!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Stress even schadelijk als tabak

Roken, veroorzaakt kanker en hart- en vaatziekten, daaromtrent bestaat overduidelijk bewijs. Maar ook stress heeft zware negatieve gevolgen voor het lichaam. Niet enkel functionele storingen kunnen eruit voortkomen, ook echte organische problemen en niet van de...

Lees meer

Meerderheid schooljeugd heeft slechte rug

Hoe komt het toch dat zoveel mensen, zelfs jonge mensen of van middelbare leeftijd, al last krijgen met de rug. Doorgaans is het gewoon spierpijn door houdingsfouten die al een aanvang hebben genomen in de schooltijd, maar het kan ook ernstiger worden met bijvoorbeeld...

Lees meer