mei 6, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Niet roken en geen melk bij sinusitis, wel Echinabell

Het is nog altijd winter en de temperaturen zitten in een soort rollercoaster: op en neer! Gevolg: ontstekingen van de neusbijholten komen in dit koude seizoen veelvuldig voor.


Een beetje simpel uitgelegd, zijn deze sinussen gaten die zich in de schedel boven en onder de ogen bevinden. Na een verkoudheid kunnen ze beginnen ontsteken, wat niet alleen pijn veroorzaakt maar ook met een overmatige aanmaak van mucus of slijm gepaard gaat.

Wie last heeft van sinusitis doet er goed aan een tijdje geen melkproducten te gebruiken, maar wel Echinabell.


Wie met een vervelende sinusitis zit, doet er goed aan een tijdlang geen melkproducten te gebruiken want die bevorderen de productie van mucus. Geef de voorkeur aan slaatjes en fruit. Vermijd zoveel mogelijk een omgeving waar gerookt wordt. Dat je zelf evenmin mag roken, spreekt natuurlijk vanzelf. Tenslotte is het ook goed dagelijks een looksupplement te slikken, en een paar gram vitamine C. Ook bètaglucaan is nuttig om het immuunsysteem een boost te geven.


En zoals met alle aandoeningen die de luchtwegen betreft is Echinacea erg gunstig.
Denk daarbij aan Echinabell van Fytobell, dan zit je goed!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Zomertijd: stop die klok!

Politiek Europa belooft al langer om de klok te stoppen in de plaats van een uur vooruit te zetten: met andere woorden de zomertijd af te schaffen. Voor de meeste mensen een goede zaak, terwijl anderen er niet zitten op te wachten. De horeca bijvoorbeeld: de zon gaat...

Lees meer

Grijpt de winter je naar de keel?

Weersvoorspellingen zijn tegenwoordig een beetje koffiedik kijken. Terwijl de weersvoorspeller op het nieuws verkondigde dat het droog bleef, was het hier aan het sneeuwen. Poedersneeuw weliswaar, maar je kunt er niet vanuit gaan dat het een exacte wetenschap is. Het...

Lees meer