mei 20, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Vrouwen houden van mannen met gouden hart

Over welke eigenschappen moet de Ideale Man beschikken? Deze vraag stelde een gerenommeerde Franse uitgeverij aan een representatief gedeelte van de vrouwelijke bevolking.
Uit deze opiniepeiling blijkt dat 23% van de vrouwen op de eerste plaats gesteld is op een man met een gouden hart. Zeventien procent stelt ook prijs op de aanwezigheid van gevoel voor humor. Intelligentie is van veel minder belang: slechts 13% van de Françaises is gesteld op een slim ventje.

Vrouwen vinden het niet zo prettig lingerie van hun man te krijgen. Dat kopen ze nog altijd liever zelf.

Alhoewel een heleboel mannen er nog altijd van overtuigd is dat hun uiterlijk een belangrijke rol speelt, is dat beslist niet het geval: niet meer dan één procent van de Franse dames zou zich graag koesteren in de armen van een knappe adonis met het geoliede lijf van een bodybuilder.

De driehonderd ondervraagde vrouwen bleken vooral af te knappen op mannen die hun vuile was laten rondslingeren (29%) of die snurken (14%).
Daarentegen vinden de meeste van hen het geweldig cadeautjes te krijgen. Ze geven de voorkeur aan juwelen (37%) of bloemen (26%) en vinden het niet prettig lingerie als presentje te ontvangen. Dat kopen ze liever zelf. Hopelijk weten de heren nu beter welk geschenk ze voor hun vrouw kunnen kopen.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Is de zon nog even gevaarlijk in september?

Voor de overgrote meerderheid van toeristen die naar het zuiden trekken op vakantie is de zon en het zonnebad het ultieme doel. De ontsnapping uit de dagelijkse sleur, het werk, de vervelende gewoontes kan pas volledig zijn als er voldoende zon bij komt. Daar hebben...

Lees meer

Hoe krijg je betere resultaten op school?

Gewoonlijk worden goede voornemens gereserveerd voor de periode rond het nieuwe jaar. Dat is natuurlijk een uitstekend idee, maar eigenlijk past het evengoed om dat op 1 september te doen. De reden is duidelijk: het nieuwe schooljaar begint, het nieuwe werkjaar in...

Lees meer

Is uw voeding ook uw medicijn?

“We zijn wat we eten”. En “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding. Deze legendarische uitspraak van de grondlegger van de geneeskunde Hippocrates, heeft nog altijd niets van zijn waarde ingeboet. De natuur verschaft ons alle dingen die we nodig...

Lees meer