mei 20, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Vrouwen houden van mannen met gouden hart

Over welke eigenschappen moet de Ideale Man beschikken? Deze vraag stelde een gerenommeerde Franse uitgeverij aan een representatief gedeelte van de vrouwelijke bevolking.
Uit deze opiniepeiling blijkt dat 23% van de vrouwen op de eerste plaats gesteld is op een man met een gouden hart. Zeventien procent stelt ook prijs op de aanwezigheid van gevoel voor humor. Intelligentie is van veel minder belang: slechts 13% van de Françaises is gesteld op een slim ventje.

Vrouwen vinden het niet zo prettig lingerie van hun man te krijgen. Dat kopen ze nog altijd liever zelf.

Alhoewel een heleboel mannen er nog altijd van overtuigd is dat hun uiterlijk een belangrijke rol speelt, is dat beslist niet het geval: niet meer dan één procent van de Franse dames zou zich graag koesteren in de armen van een knappe adonis met het geoliede lijf van een bodybuilder.

De driehonderd ondervraagde vrouwen bleken vooral af te knappen op mannen die hun vuile was laten rondslingeren (29%) of die snurken (14%).
Daarentegen vinden de meeste van hen het geweldig cadeautjes te krijgen. Ze geven de voorkeur aan juwelen (37%) of bloemen (26%) en vinden het niet prettig lingerie als presentje te ontvangen. Dat kopen ze liever zelf. Hopelijk weten de heren nu beter welk geschenk ze voor hun vrouw kunnen kopen.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Zomertijd: stop die klok!

Politiek Europa belooft al langer om de klok te stoppen in de plaats van een uur vooruit te zetten: met andere woorden de zomertijd af te schaffen. Voor de meeste mensen een goede zaak, terwijl anderen er niet zitten op te wachten. De horeca bijvoorbeeld: de zon gaat...

Lees meer

Grijpt de winter je naar de keel?

Weersvoorspellingen zijn tegenwoordig een beetje koffiedik kijken. Terwijl de weersvoorspeller op het nieuws verkondigde dat het droog bleef, was het hier aan het sneeuwen. Poedersneeuw weliswaar, maar je kunt er niet vanuit gaan dat het een exacte wetenschap is. Het...

Lees meer