mei 20, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Vrouwen houden van mannen met gouden hart

Over welke eigenschappen moet de Ideale Man beschikken? Deze vraag stelde een gerenommeerde Franse uitgeverij aan een representatief gedeelte van de vrouwelijke bevolking.
Uit deze opiniepeiling blijkt dat 23% van de vrouwen op de eerste plaats gesteld is op een man met een gouden hart. Zeventien procent stelt ook prijs op de aanwezigheid van gevoel voor humor. Intelligentie is van veel minder belang: slechts 13% van de Françaises is gesteld op een slim ventje.

Vrouwen vinden het niet zo prettig lingerie van hun man te krijgen. Dat kopen ze nog altijd liever zelf.

Alhoewel een heleboel mannen er nog altijd van overtuigd is dat hun uiterlijk een belangrijke rol speelt, is dat beslist niet het geval: niet meer dan één procent van de Franse dames zou zich graag koesteren in de armen van een knappe adonis met het geoliede lijf van een bodybuilder.

De driehonderd ondervraagde vrouwen bleken vooral af te knappen op mannen die hun vuile was laten rondslingeren (29%) of die snurken (14%).
Daarentegen vinden de meeste van hen het geweldig cadeautjes te krijgen. Ze geven de voorkeur aan juwelen (37%) of bloemen (26%) en vinden het niet prettig lingerie als presentje te ontvangen. Dat kopen ze liever zelf. Hopelijk weten de heren nu beter welk geschenk ze voor hun vrouw kunnen kopen.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Stress even schadelijk als tabak

Roken, veroorzaakt kanker en hart- en vaatziekten, daaromtrent bestaat overduidelijk bewijs. Maar ook stress heeft zware negatieve gevolgen voor het lichaam. Niet enkel functionele storingen kunnen eruit voortkomen, ook echte organische problemen en niet van de...

Lees meer

Meerderheid schooljeugd heeft slechte rug

Hoe komt het toch dat zoveel mensen, zelfs jonge mensen of van middelbare leeftijd, al last krijgen met de rug. Doorgaans is het gewoon spierpijn door houdingsfouten die al een aanvang hebben genomen in de schooltijd, maar het kan ook ernstiger worden met bijvoorbeeld...

Lees meer