jun 24, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Zo kan je toveren in de keuken

Je hebt zo van die dagen waarop de tijd veel te snel schijnt te gaan; dagen waarop je jezelf de hele dag lang achterna holt zonder er in te slagen jezelf bij te benen, laat staan in te halen. Dat begint meestal al ’s morgens vroeg, van bij het opstaan. Je hebt de wekker niet horen afgaan, waardoor je veel te laat bent opgestaan en die achterstand nooit meer kan inlopen.

Als je weinig tijd hebt om te koken, dan kan een eenvoudig maal met een blikje zalm wonderen doen.

Soms is uitgebreid kokkerellen er dan net teveel aan. Maar geen nood, er bestaat een sneltreinmaaltijd die je op zulke dagen uitstekende
diensten kan bewijzen: “de Vitesse-vis”. Al wat je nodig hebt voor de bereiding van dit supersnelle maaltje is een blik zalm, een blik
tomaten en een grote ui. Je snippert de ui, laat hem glazig worden in de pan en, nadat je het nat van de zalm en tomaten hebt weggegoten, voeg je die twee ingrediënten bij de ui en je laat alles goed heet worden.

Deze Vitesse-vis serveer je op een bedje van spaghetti (of een andere pastasoort).

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Is de zon nog even gevaarlijk in september?

Voor de overgrote meerderheid van toeristen die naar het zuiden trekken op vakantie is de zon en het zonnebad het ultieme doel. De ontsnapping uit de dagelijkse sleur, het werk, de vervelende gewoontes kan pas volledig zijn als er voldoende zon bij komt. Daar hebben...

Lees meer

Hoe krijg je betere resultaten op school?

Gewoonlijk worden goede voornemens gereserveerd voor de periode rond het nieuwe jaar. Dat is natuurlijk een uitstekend idee, maar eigenlijk past het evengoed om dat op 1 september te doen. De reden is duidelijk: het nieuwe schooljaar begint, het nieuwe werkjaar in...

Lees meer

Is uw voeding ook uw medicijn?

“We zijn wat we eten”. En “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding. Deze legendarische uitspraak van de grondlegger van de geneeskunde Hippocrates, heeft nog altijd niets van zijn waarde ingeboet. De natuur verschaft ons alle dingen die we nodig...

Lees meer