jun 24, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Zo kan je toveren in de keuken

Je hebt zo van die dagen waarop de tijd veel te snel schijnt te gaan; dagen waarop je jezelf de hele dag lang achterna holt zonder er in te slagen jezelf bij te benen, laat staan in te halen. Dat begint meestal al ’s morgens vroeg, van bij het opstaan. Je hebt de wekker niet horen afgaan, waardoor je veel te laat bent opgestaan en die achterstand nooit meer kan inlopen.

Als je weinig tijd hebt om te koken, dan kan een eenvoudig maal met een blikje zalm wonderen doen.

Soms is uitgebreid kokkerellen er dan net teveel aan. Maar geen nood, er bestaat een sneltreinmaaltijd die je op zulke dagen uitstekende
diensten kan bewijzen: “de Vitesse-vis”. Al wat je nodig hebt voor de bereiding van dit supersnelle maaltje is een blik zalm, een blik
tomaten en een grote ui. Je snippert de ui, laat hem glazig worden in de pan en, nadat je het nat van de zalm en tomaten hebt weggegoten, voeg je die twee ingrediënten bij de ui en je laat alles goed heet worden.

Deze Vitesse-vis serveer je op een bedje van spaghetti (of een andere pastasoort).

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Veel ouderen lijden aan ondervoeding

Veel ouderen hebben een probleem dat je kunt terugbrengen tot ondervoeding. Daar zijn verschillende verklaringen voor: de dure winkelkar, het feit dat ze zich moeilijker kunnen verplaatsen, slik- en kauwproblemen als gevolg van een slecht gebit, moeilijk te been zijn...

Lees meer

Hoe best omgaan met angstgevoelens?

Vorige week raakten de resultaten van de BELHEALTH-studie bekend, het "Belgian Health and Well-Being Cohort", waarin gepeild werd naar de stressbestendigheid van de Belgische bevolking. Daarin speelden volgens Medi-Quality verschillende elementen een rol: de...

Lees meer

Hoop voor wie kanker wil voorkomen

We zijn al jaren bezig met acties zoals “Kom op tegen kanker”. Dat is een heel mooi initiatief, maar de kans op het krijgen van kanker vermindert daardoor nog niet. Het ligt in de handen van de mensen zelf. Natuurlijk moet je wat geluk hebben met goede genen,...

Lees meer