jun 24, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Zo kan je toveren in de keuken

Je hebt zo van die dagen waarop de tijd veel te snel schijnt te gaan; dagen waarop je jezelf de hele dag lang achterna holt zonder er in te slagen jezelf bij te benen, laat staan in te halen. Dat begint meestal al ’s morgens vroeg, van bij het opstaan. Je hebt de wekker niet horen afgaan, waardoor je veel te laat bent opgestaan en die achterstand nooit meer kan inlopen.

Als je weinig tijd hebt om te koken, dan kan een eenvoudig maal met een blikje zalm wonderen doen.

Soms is uitgebreid kokkerellen er dan net teveel aan. Maar geen nood, er bestaat een sneltreinmaaltijd die je op zulke dagen uitstekende
diensten kan bewijzen: “de Vitesse-vis”. Al wat je nodig hebt voor de bereiding van dit supersnelle maaltje is een blik zalm, een blik
tomaten en een grote ui. Je snippert de ui, laat hem glazig worden in de pan en, nadat je het nat van de zalm en tomaten hebt weggegoten, voeg je die twee ingrediënten bij de ui en je laat alles goed heet worden.

Deze Vitesse-vis serveer je op een bedje van spaghetti (of een andere pastasoort).

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

De zee wordt vergiftigd met antibiotica

Wat we de lucht inblazen komt zeker weer op de bodem terecht en wat in de bodem zit, belandt uiteindelijk in de wereldzeeën. Onze aarde is vernuftig opgebouwd, een bijzonder schrander geschapen planeet die ons voedsel geeft, zuivere lucht en helder water. Of dat zou...

Lees meer

Gebeten? Hoe herken je de ziekte van Lyme?

De zomer is er, we trekken weer op vakantie, de natuur in, maken wandelingen in heet groen en… we hebben het zitten. Een beet van een teek kan je voor de rest van je leven opzadelen met grote problemen. Dat klinkt misschien overdreven, maar eigenlijk is het dat niet....

Lees meer