jun 24, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Zo kan je toveren in de keuken

Je hebt zo van die dagen waarop de tijd veel te snel schijnt te gaan; dagen waarop je jezelf de hele dag lang achterna holt zonder er in te slagen jezelf bij te benen, laat staan in te halen. Dat begint meestal al ’s morgens vroeg, van bij het opstaan. Je hebt de wekker niet horen afgaan, waardoor je veel te laat bent opgestaan en die achterstand nooit meer kan inlopen.

Als je weinig tijd hebt om te koken, dan kan een eenvoudig maal met een blikje zalm wonderen doen.

Soms is uitgebreid kokkerellen er dan net teveel aan. Maar geen nood, er bestaat een sneltreinmaaltijd die je op zulke dagen uitstekende
diensten kan bewijzen: “de Vitesse-vis”. Al wat je nodig hebt voor de bereiding van dit supersnelle maaltje is een blik zalm, een blik
tomaten en een grote ui. Je snippert de ui, laat hem glazig worden in de pan en, nadat je het nat van de zalm en tomaten hebt weggegoten, voeg je die twee ingrediënten bij de ui en je laat alles goed heet worden.

Deze Vitesse-vis serveer je op een bedje van spaghetti (of een andere pastasoort).

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Zomertijd: stop die klok!

Politiek Europa belooft al langer om de klok te stoppen in de plaats van een uur vooruit te zetten: met andere woorden de zomertijd af te schaffen. Voor de meeste mensen een goede zaak, terwijl anderen er niet zitten op te wachten. De horeca bijvoorbeeld: de zon gaat...

Lees meer

Grijpt de winter je naar de keel?

Weersvoorspellingen zijn tegenwoordig een beetje koffiedik kijken. Terwijl de weersvoorspeller op het nieuws verkondigde dat het droog bleef, was het hier aan het sneeuwen. Poedersneeuw weliswaar, maar je kunt er niet vanuit gaan dat het een exacte wetenschap is. Het...

Lees meer