jun 29, 2019 | Alle tips, Gezondheid | 0 Reacties

Zo verwijder je gemakkelijk make-up

Een beetje make-up maakt elke vrouw mooier. Het verdoezelt oneffenheden, geeft je een gezonde kleur en het maakt dat je zelfvertrouwen een boost krijgt. Overdrijf er niet mee, want dan krijgt iedereen de indruk dat je een opgemaakte pop bent en dat is nu ook weer niet de bedoeling.

Maar het is wel belangrijk dat je elke avond de make-up er weer af haalt, zodat de huid vrij en onbedekt kan ademen en herstellen. Want hoe dan ook: make-up brengt een laag aan over de poriën en dat mag niet blijvend gebeuren. Vandaar eerste avondritueel: de make-up er van afhalen.

Make-up weghalen? Dat moet je beslist elke avond doen. Dankzij een recept dat je zelf kan maken en toepassen is het nog spotgoedkoop ook.

Daarvoor bestaan weliswaar verschillende producten, maar waarom zou je het zelf niet eens maken. Het is heel eenvoudig en nog goedkoop ook.

Wat heb je nodig? Gewoon vaseline. Haal bij de apotheker een tube vaseline van een betrouwbaar merk en wrijf dat over je gezicht en oogleden. Laat het een minuutje inwerken. Nadien afwassen met lauwwarm water, of gewoon weg douchen. Meer is het niet. Want de vaseline lost niet enkel de make-up op, het is ook beschermend voor de huid. Zo zie je maar dat de oude vertrouwde vaseline tot meer in staat is dan je kon vermoeden.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Waarom krijgen zoveel mensen een depressie?

Het woord “depressie” alleen al zou je depressief kunnen maken. Het is geen leuke term, niet voor het weerbeeld, niet voor het gemoed en de levenskwaliteit van wie er mee te maken heeft. Bovendien heeft niet enkel invloed om het presteren, het werk en het geluk, maar...

Lees meer