jul 16, 2019 | Alle tips, Gezondheid, Planten | 0 Reacties

Cat’s claw verhoogt je natuurlijke weerstand

Nu auto-immuunziekten zo populair worden en ziekenhuisbesmettingen toenemen, antibiotica vaak krachteloos lijken, is het goed de eigen natuurlijke weerstand te stimuleren om ziekten de baas te worden. Naast Echinacea is Cat’s Claw of katteklauw een van de krachtigste natuurlijke middelen die niet enkel de weerstand verhogen, maar ook ernstige ziekten helpen bestrijden.

CAT’s CLAW heet eigenlijk Uncaria tomentosa en is een klimplant uit het Peruaanse regenwoud die zich rond bomen slingert waarbij zij tot 50 m de hoogte in gaat. Dit getuigt van een ongelooflijke levens- en groeikracht.

Als de weerstand totaal uitgeput is, kan je best proberen met Cat’s claw. Je weerstand zal net als met Echinacea een boost krijgen.

Men heeft in 1989 achterhaald dat de schors van de Uncaria tomentosa, 6 tot dusver onbekende (oxindole) alkaloïden bevat. Deze 6 alkaloïden bevorderen het vermogen van de witte bloedlichaampjes om in het lichaam bacteriën, virussen, vreemde lichaampjes en toxische stoffen aan te vallen en te verteren, dus te elimineren.

De alkaloïden van de Uncaria tomentosa bewerken ook het oplossen van bloedplaatjes-aggregaties en trombi of bloedstolsels. Door zijn afremming op de vorming van bloevatplaques voorkomen ze arteriosclerose en spelen ze een belangrijke rol in de preventie van hartinfarcten en hersenbloedingen. Het zou werken tegen allergie en bronchitis.

De resultaten van de Uncaria tomentosa zijn in de laatste 4 jaar dat ze gecontroleerd worden zeer bemoedigend.

Het middel wordt ingezet bij de ziekte van Chron, colitis, divertikels, poliepen, aambeien, candida (schimmelinfectie), fistels, gastritis, zweren, parasieten en alle andere pathologische verschijnselen in het maagdarmkanaal.

Het maakt de hele voedselverteringsweg (slokdarm, maag, darmen) schoon en normaliseert de darmflora.

Het geeft goede resultaten tegen de bijverschijnselen van chemotherapieën en bestralingen.

Uit onderzoek blijkt zijn krachtige werking op cellulair niveau waardoor de cellen weer een normaal patroon gaan volgen en verrassende genezingen bewerken.

Na één maand verkrijgt men al een opmerkelijk normaal bloedbeeld.

Deze schors is ook een waardevolle voedselaanvulling om te kunnen weerstaan aan alle ziekten die ten gevolge van de huidige lucht-, water- en voedselvervuiling kunnen ontstaan. Cat’s claw brengt normaal verbetering door ontzuring (vooral ontstekingsgebieden), de lichaamsontgifting en door een hoger zuurstofgehalte in het bloed te realiseren. Genoeg zuurstof in het lichaam geeft een optimale activiteit van alle weefsels en ook een verbetering van het immuniteitsweefsel. Door te weinig zuurstof krijgt men last van reuma, artritis, artrose, ontstekingen, oedeem, duizeligheid, pijn in de benen, voeten, tenen, nek, schouders. Het werkt antiviraal, antibloedziekten, ontsteking werend, immuun bevorderend, antitumoraal, maar vooral bloedzuiverend en het ontzuurt het bloed.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Opgepast: ook na de week van de teek!

Stel dat na een telling vastgesteld wordt dat er op één vierkante kilometer honderdduizend mensen wonen. Dat lijkt gigantisch veel en onmogelijk en het zou trouwens leiden tot gevaarlijke toestanden. Want waar veel mensen op een beperkte oppervlakte wonen stijgt het...

Lees meer