jul 8, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Hoe kan je langer genieten van je lekkere parfum?

Een lekker geurtje is altijd prettig. Als je dat met je meedraagt, krijgt iedereen een goed gevoel bij je aanwezigheid. Je vindt jezelf ook veel prettiger in de omgang en meer op je gemak met een lekker geurtje. Maar soms ervaren vrouwen dat het parfum dat zij op de huid verstuiven al na korte tijd niet meer te bespeuren valt. Daarom kan je bijvoorbeeld overschakelen op het gebruik van geparfumeerde huidcrèmes.

Een geparfumeerde huidcrème ruikt niet alleen lekker, maar hydrateert de huid ook. Maar een vocht inbrengende crème aanbrengen vooraleer je een parfum toepast heeft een dubbel voordeel.

Het voordeel is dat ze gedurende een veel langere tijd een aangename geur blijven verspreiden. Bovendien hebben ze nog een bijkomend voordeel, n.l. dat ze de huid bevochtigen, wat natuurlijk mooi meegenomen is. Maar er is een tweede en mogelijk nog interessantere optie. Vooraleer je je geliefkoosde parfum aanbrengt, kan je ook de huid vochtiger maken. Dat kan je doen door een goede vocht inbrengende huidcrème aan te brengen, bijvoorbeeld op basis van Aloë Vera.

Daarom is bijvoorbeeld de Aloë-Vera-crème van Ellendee zo interessant: het brengt vocht in de huid en als je daarop dan je parfum aanbrengt, blijft die ook langer zitten en zal die veel langer kunnen waargenomen worden: een dubbel voordeel dus.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Zomertijd: stop die klok!

Politiek Europa belooft al langer om de klok te stoppen in de plaats van een uur vooruit te zetten: met andere woorden de zomertijd af te schaffen. Voor de meeste mensen een goede zaak, terwijl anderen er niet zitten op te wachten. De horeca bijvoorbeeld: de zon gaat...

Lees meer