okt 14, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Tabak veroorzaakt borstkanker

Bij vier op elke tien Westerlingen wordt op een of ander tijdstip in hun leven kanker vastgesteld. Veertig jaar geleden overleefde slechts drieëndertig procent van alle kankerpatiënten hun ziekte; tegenwoordig is dat aantal gestegen tot bijna de helft. Het aantal dodelijke slachtoffers van borstkanker is ook verminderd. Een verstandige levenswijze kan veel ellende voorkomen. Zo is het bekend dat borstkanker ook kan worden veroorzaakt door tabak. Bij vrouwen die roken komt 38 percent meer borstkanker voor.

Roken kan ook borstkanker veroorzaken. Vapen is geen oplossing, want het tast de longen aan. Xantipex is veel veiliger om te breken met tabak.

De ideale remedie tegen borstkanker is het te voorkomen en dat doe je in de eerste plaats door niet te roken. Stop ermee. Op elke leeftijd is dat zinvol. Het is niet gemakkelijk. Vapen of de e-sigaret is geen oplossing, want in sommige landen is die al verboden: in de States en ook in Nederland wil men de e-sigaret verbieden, omdat er al heel wat dodelijke slachtoffers zijn door vapen: dodelijke longziekten. Je kan beter een natuurlijke methode kiezen om te stoppen, zoals het natuurlijke preparaat Xantipex van Fytobell, dat de rookhonger stilt omdat het inwerkt op het centrale zenuwstelsel zonder dat er enige nadeel door ontstaat. Xantipex van Fytobell: en de rookhonger verdwijnt. Wees lief voor je borsten en stop met roken!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Is de zon nog even gevaarlijk in september?

Voor de overgrote meerderheid van toeristen die naar het zuiden trekken op vakantie is de zon en het zonnebad het ultieme doel. De ontsnapping uit de dagelijkse sleur, het werk, de vervelende gewoontes kan pas volledig zijn als er voldoende zon bij komt. Daar hebben...

Lees meer

Hoe krijg je betere resultaten op school?

Gewoonlijk worden goede voornemens gereserveerd voor de periode rond het nieuwe jaar. Dat is natuurlijk een uitstekend idee, maar eigenlijk past het evengoed om dat op 1 september te doen. De reden is duidelijk: het nieuwe schooljaar begint, het nieuwe werkjaar in...

Lees meer

Is uw voeding ook uw medicijn?

“We zijn wat we eten”. En “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding. Deze legendarische uitspraak van de grondlegger van de geneeskunde Hippocrates, heeft nog altijd niets van zijn waarde ingeboet. De natuur verschaft ons alle dingen die we nodig...

Lees meer