okt 14, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Tabak veroorzaakt borstkanker

Bij vier op elke tien Westerlingen wordt op een of ander tijdstip in hun leven kanker vastgesteld. Veertig jaar geleden overleefde slechts drieëndertig procent van alle kankerpatiënten hun ziekte; tegenwoordig is dat aantal gestegen tot bijna de helft. Het aantal dodelijke slachtoffers van borstkanker is ook verminderd. Een verstandige levenswijze kan veel ellende voorkomen. Zo is het bekend dat borstkanker ook kan worden veroorzaakt door tabak. Bij vrouwen die roken komt 38 percent meer borstkanker voor.

Roken kan ook borstkanker veroorzaken. Vapen is geen oplossing, want het tast de longen aan. Xantipex is veel veiliger om te breken met tabak.

De ideale remedie tegen borstkanker is het te voorkomen en dat doe je in de eerste plaats door niet te roken. Stop ermee. Op elke leeftijd is dat zinvol. Het is niet gemakkelijk. Vapen of de e-sigaret is geen oplossing, want in sommige landen is die al verboden: in de States en ook in Nederland wil men de e-sigaret verbieden, omdat er al heel wat dodelijke slachtoffers zijn door vapen: dodelijke longziekten. Je kan beter een natuurlijke methode kiezen om te stoppen, zoals het natuurlijke preparaat Xantipex van Fytobell, dat de rookhonger stilt omdat het inwerkt op het centrale zenuwstelsel zonder dat er enige nadeel door ontstaat. Xantipex van Fytobell: en de rookhonger verdwijnt. Wees lief voor je borsten en stop met roken!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Veel ouderen lijden aan ondervoeding

Veel ouderen hebben een probleem dat je kunt terugbrengen tot ondervoeding. Daar zijn verschillende verklaringen voor: de dure winkelkar, het feit dat ze zich moeilijker kunnen verplaatsen, slik- en kauwproblemen als gevolg van een slecht gebit, moeilijk te been zijn...

Lees meer

Hoe best omgaan met angstgevoelens?

Vorige week raakten de resultaten van de BELHEALTH-studie bekend, het "Belgian Health and Well-Being Cohort", waarin gepeild werd naar de stressbestendigheid van de Belgische bevolking. Daarin speelden volgens Medi-Quality verschillende elementen een rol: de...

Lees meer

Hoop voor wie kanker wil voorkomen

We zijn al jaren bezig met acties zoals “Kom op tegen kanker”. Dat is een heel mooi initiatief, maar de kans op het krijgen van kanker vermindert daardoor nog niet. Het ligt in de handen van de mensen zelf. Natuurlijk moet je wat geluk hebben met goede genen,...

Lees meer