okt 14, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Tabak veroorzaakt borstkanker

Bij vier op elke tien Westerlingen wordt op een of ander tijdstip in hun leven kanker vastgesteld. Veertig jaar geleden overleefde slechts drieëndertig procent van alle kankerpatiënten hun ziekte; tegenwoordig is dat aantal gestegen tot bijna de helft. Het aantal dodelijke slachtoffers van borstkanker is ook verminderd. Een verstandige levenswijze kan veel ellende voorkomen. Zo is het bekend dat borstkanker ook kan worden veroorzaakt door tabak. Bij vrouwen die roken komt 38 percent meer borstkanker voor.

Roken kan ook borstkanker veroorzaken. Vapen is geen oplossing, want het tast de longen aan. Xantipex is veel veiliger om te breken met tabak.

De ideale remedie tegen borstkanker is het te voorkomen en dat doe je in de eerste plaats door niet te roken. Stop ermee. Op elke leeftijd is dat zinvol. Het is niet gemakkelijk. Vapen of de e-sigaret is geen oplossing, want in sommige landen is die al verboden: in de States en ook in Nederland wil men de e-sigaret verbieden, omdat er al heel wat dodelijke slachtoffers zijn door vapen: dodelijke longziekten. Je kan beter een natuurlijke methode kiezen om te stoppen, zoals het natuurlijke preparaat Xantipex van Fytobell, dat de rookhonger stilt omdat het inwerkt op het centrale zenuwstelsel zonder dat er enige nadeel door ontstaat. Xantipex van Fytobell: en de rookhonger verdwijnt. Wees lief voor je borsten en stop met roken!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Is uw voeding ook uw medicijn?

“We zijn wat we eten”. En “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding. Deze legendarische uitspraak van de grondlegger van de geneeskunde Hippocrates, heeft nog altijd niets van zijn waarde ingeboet. De natuur verschaft ons alle dingen die we nodig...

Lees meer

De hitte kan dodelijk zijn

We hebben er lang naar uitgekeken, die mooie zomer. Maar voor sommigen wordt het van het goede teveel. Begrijpelijk, want we zijn eigenlijk niet voorbereid op zo’n lange hete periode. Als je je verstand niet gebruikt, kan dat zelfs fataal aflopen. Zo is het absoluut...

Lees meer

Zonnekloppers: bak het niet te bruin!

Alle ellende ten spijt hopen we op een mooie zomer en veel mensen hebben zich daarin voorzien: ze boekten een reis naar het zonnige zuiden. Tenminste als ze er geraken, want met de stakingen die aangekondigd zijn, wordt dat niet evident. Eerst de covid, dan de oorlog,...

Lees meer

Hoe goed slapen bij grote hitte?

Goed slapen is van levensbelang. Dat wijzen spontane reacties van het lichaam wel uit. Als je een nachtje slecht hebt geslapen voel je je irritanter, moe, heb je een slechte concentratie, het weegt op je omgeving, je relatie, je werk. Een nachtje woelen en slecht...

Lees meer

Weekend van het Volkscafé

Zesde editie op 18 & 19 juni 2022 Op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 presenteren de Westhoek en Frans-Vlaanderen de zesde editie van het Weekend van het Volkscafé. Een 80-tal volkscafés voorzien muziek, volksspelen, streekbieren, Picon Maison en talloze...

Lees meer