okt 14, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Tabak veroorzaakt borstkanker

Bij vier op elke tien Westerlingen wordt op een of ander tijdstip in hun leven kanker vastgesteld. Veertig jaar geleden overleefde slechts drieëndertig procent van alle kankerpatiënten hun ziekte; tegenwoordig is dat aantal gestegen tot bijna de helft. Het aantal dodelijke slachtoffers van borstkanker is ook verminderd. Een verstandige levenswijze kan veel ellende voorkomen. Zo is het bekend dat borstkanker ook kan worden veroorzaakt door tabak. Bij vrouwen die roken komt 38 percent meer borstkanker voor.

Roken kan ook borstkanker veroorzaken. Vapen is geen oplossing, want het tast de longen aan. Xantipex is veel veiliger om te breken met tabak.

De ideale remedie tegen borstkanker is het te voorkomen en dat doe je in de eerste plaats door niet te roken. Stop ermee. Op elke leeftijd is dat zinvol. Het is niet gemakkelijk. Vapen of de e-sigaret is geen oplossing, want in sommige landen is die al verboden: in de States en ook in Nederland wil men de e-sigaret verbieden, omdat er al heel wat dodelijke slachtoffers zijn door vapen: dodelijke longziekten. Je kan beter een natuurlijke methode kiezen om te stoppen, zoals het natuurlijke preparaat Xantipex van Fytobell, dat de rookhonger stilt omdat het inwerkt op het centrale zenuwstelsel zonder dat er enige nadeel door ontstaat. Xantipex van Fytobell: en de rookhonger verdwijnt. Wees lief voor je borsten en stop met roken!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Zomertijd: stop die klok!

Politiek Europa belooft al langer om de klok te stoppen in de plaats van een uur vooruit te zetten: met andere woorden de zomertijd af te schaffen. Voor de meeste mensen een goede zaak, terwijl anderen er niet zitten op te wachten. De horeca bijvoorbeeld: de zon gaat...

Lees meer

Grijpt de winter je naar de keel?

Weersvoorspellingen zijn tegenwoordig een beetje koffiedik kijken. Terwijl de weersvoorspeller op het nieuws verkondigde dat het droog bleef, was het hier aan het sneeuwen. Poedersneeuw weliswaar, maar je kunt er niet vanuit gaan dat het een exacte wetenschap is. Het...

Lees meer