okt 23, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Vrouwen verklappen geheimste gevoelens eerder dan mannen

Als vrouwen vriendschap met elkaar sluiten, dan staan ze meestal op zo’n innige voet met elkaar dat ze elkaar volledig in vertrouwen nemen. Ze geven zich helemaal bloot aan de ander, ze storten hun hart uit, praten in alle eerlijkheid over hun geheimste gevoelsleven en vertellen elkaar de intiemste details. Vrouwenvriendschappen zitten heel anders in elkaar dan mannenvriendschappen.

Vrouwen sluiten sneller vriendschap dan mannen en storten dan ook regelmatig hun hart bij elkaar uit.

Immers, als mannen goed met elkaar bevriend zijn, betekent dit zelden of nooit dat ze zich emotioneel blootgeven. Dat durven mannen niet. In géén geval zullen zij voor hun zwakheden durven uitkomen. Neen, mannen houden het bij oppervlakkige gesprekken over voetbal, auto’s, hun hobby’s, vrouwen en het werk. Mannen vinden bepaalde details ook onbelangrijk. Vrouwen zijn meer voor gevoelens, emoties, vertellen graag geheimpjes. Daar voelen ze zich goed bij. Daardoor voelen ze zich ook beter in hun vel als het eens wat minder gaat. Ze kunnen gemakkelijker met hun problemen bij vriendinnen terecht. En zijn ze gelukkig: dan moet de helft van de wereld dat ook vernemen!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Zomertijd: stop die klok!

Politiek Europa belooft al langer om de klok te stoppen in de plaats van een uur vooruit te zetten: met andere woorden de zomertijd af te schaffen. Voor de meeste mensen een goede zaak, terwijl anderen er niet zitten op te wachten. De horeca bijvoorbeeld: de zon gaat...

Lees meer

Grijpt de winter je naar de keel?

Weersvoorspellingen zijn tegenwoordig een beetje koffiedik kijken. Terwijl de weersvoorspeller op het nieuws verkondigde dat het droog bleef, was het hier aan het sneeuwen. Poedersneeuw weliswaar, maar je kunt er niet vanuit gaan dat het een exacte wetenschap is. Het...

Lees meer