okt 23, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Vrouwen verklappen geheimste gevoelens eerder dan mannen

Als vrouwen vriendschap met elkaar sluiten, dan staan ze meestal op zo’n innige voet met elkaar dat ze elkaar volledig in vertrouwen nemen. Ze geven zich helemaal bloot aan de ander, ze storten hun hart uit, praten in alle eerlijkheid over hun geheimste gevoelsleven en vertellen elkaar de intiemste details. Vrouwenvriendschappen zitten heel anders in elkaar dan mannenvriendschappen.

Vrouwen sluiten sneller vriendschap dan mannen en storten dan ook regelmatig hun hart bij elkaar uit.

Immers, als mannen goed met elkaar bevriend zijn, betekent dit zelden of nooit dat ze zich emotioneel blootgeven. Dat durven mannen niet. In géén geval zullen zij voor hun zwakheden durven uitkomen. Neen, mannen houden het bij oppervlakkige gesprekken over voetbal, auto’s, hun hobby’s, vrouwen en het werk. Mannen vinden bepaalde details ook onbelangrijk. Vrouwen zijn meer voor gevoelens, emoties, vertellen graag geheimpjes. Daar voelen ze zich goed bij. Daardoor voelen ze zich ook beter in hun vel als het eens wat minder gaat. Ze kunnen gemakkelijker met hun problemen bij vriendinnen terecht. En zijn ze gelukkig: dan moet de helft van de wereld dat ook vernemen!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

De zee wordt vergiftigd met antibiotica

Wat we de lucht inblazen komt zeker weer op de bodem terecht en wat in de bodem zit, belandt uiteindelijk in de wereldzeeën. Onze aarde is vernuftig opgebouwd, een bijzonder schrander geschapen planeet die ons voedsel geeft, zuivere lucht en helder water. Of dat zou...

Lees meer

Gebeten? Hoe herken je de ziekte van Lyme?

De zomer is er, we trekken weer op vakantie, de natuur in, maken wandelingen in heet groen en… we hebben het zitten. Een beet van een teek kan je voor de rest van je leven opzadelen met grote problemen. Dat klinkt misschien overdreven, maar eigenlijk is het dat niet....

Lees meer