okt 23, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Vrouwen verklappen geheimste gevoelens eerder dan mannen

Als vrouwen vriendschap met elkaar sluiten, dan staan ze meestal op zo’n innige voet met elkaar dat ze elkaar volledig in vertrouwen nemen. Ze geven zich helemaal bloot aan de ander, ze storten hun hart uit, praten in alle eerlijkheid over hun geheimste gevoelsleven en vertellen elkaar de intiemste details. Vrouwenvriendschappen zitten heel anders in elkaar dan mannenvriendschappen.

Vrouwen sluiten sneller vriendschap dan mannen en storten dan ook regelmatig hun hart bij elkaar uit.

Immers, als mannen goed met elkaar bevriend zijn, betekent dit zelden of nooit dat ze zich emotioneel blootgeven. Dat durven mannen niet. In géén geval zullen zij voor hun zwakheden durven uitkomen. Neen, mannen houden het bij oppervlakkige gesprekken over voetbal, auto’s, hun hobby’s, vrouwen en het werk. Mannen vinden bepaalde details ook onbelangrijk. Vrouwen zijn meer voor gevoelens, emoties, vertellen graag geheimpjes. Daar voelen ze zich goed bij. Daardoor voelen ze zich ook beter in hun vel als het eens wat minder gaat. Ze kunnen gemakkelijker met hun problemen bij vriendinnen terecht. En zijn ze gelukkig: dan moet de helft van de wereld dat ook vernemen!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Is de zon nog even gevaarlijk in september?

Voor de overgrote meerderheid van toeristen die naar het zuiden trekken op vakantie is de zon en het zonnebad het ultieme doel. De ontsnapping uit de dagelijkse sleur, het werk, de vervelende gewoontes kan pas volledig zijn als er voldoende zon bij komt. Daar hebben...

Lees meer

Hoe krijg je betere resultaten op school?

Gewoonlijk worden goede voornemens gereserveerd voor de periode rond het nieuwe jaar. Dat is natuurlijk een uitstekend idee, maar eigenlijk past het evengoed om dat op 1 september te doen. De reden is duidelijk: het nieuwe schooljaar begint, het nieuwe werkjaar in...

Lees meer

Is uw voeding ook uw medicijn?

“We zijn wat we eten”. En “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding. Deze legendarische uitspraak van de grondlegger van de geneeskunde Hippocrates, heeft nog altijd niets van zijn waarde ingeboet. De natuur verschaft ons alle dingen die we nodig...

Lees meer

De hitte kan dodelijk zijn

We hebben er lang naar uitgekeken, die mooie zomer. Maar voor sommigen wordt het van het goede teveel. Begrijpelijk, want we zijn eigenlijk niet voorbereid op zo’n lange hete periode. Als je je verstand niet gebruikt, kan dat zelfs fataal aflopen. Zo is het absoluut...

Lees meer