okt 23, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Waarom gaan meer mannen naar de plastisch chirurg?

Wie wordt er graag ouder? Maar… je kan niet zeer lang leven als je niet ouder wilt worden. Om een en ander met elkaar te verzoenen gaan nu ook mannen gemakkelijker en vaker op bezoek bij de plastische chirurg: haarimplantaties, wallen onder de ogen, rimpels wegwerken, buikje verminderen en zelfs maagverkleiningen om er slanker te kunnen uitzien als de honger toch blijft knagen. Dan verbiedt zich dat vanzelf.

Steeds meer mannen laten plastische chirurgie toepassen.

Ook wordt er kwistig met de botox omgesprongen, hoewel dat lang niet zonder gevaar is. Als de botox in een bloedvat terecht komt, bijvoorbeeld in het aangezicht, kan dat tot blindheid leiden. Komt niet zo vaak voor, maar het is al gebeurd. Ook verlammingen van bepaalde spiergroepen kan het gevolg zijn. Vroeger ging een man enkel naar de plastische chirurg na een ongeval, om een moedervlek te laten verdwijnen, of een ernstig ongemak zoals vallende oogleden te verhelpen.

Nadien kwam dan de seksuele sfeer met penisverlengingen en nu is het pure schoonheid. Of het de mannen gelukkiger maakt? Dat hangt in ruime mate van hun gezelschap af en van hun dromen…

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Zomertijd: stop die klok!

Politiek Europa belooft al langer om de klok te stoppen in de plaats van een uur vooruit te zetten: met andere woorden de zomertijd af te schaffen. Voor de meeste mensen een goede zaak, terwijl anderen er niet zitten op te wachten. De horeca bijvoorbeeld: de zon gaat...

Lees meer

Grijpt de winter je naar de keel?

Weersvoorspellingen zijn tegenwoordig een beetje koffiedik kijken. Terwijl de weersvoorspeller op het nieuws verkondigde dat het droog bleef, was het hier aan het sneeuwen. Poedersneeuw weliswaar, maar je kunt er niet vanuit gaan dat het een exacte wetenschap is. Het...

Lees meer