okt 23, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Waarom gaan meer mannen naar de plastisch chirurg?

Wie wordt er graag ouder? Maar… je kan niet zeer lang leven als je niet ouder wilt worden. Om een en ander met elkaar te verzoenen gaan nu ook mannen gemakkelijker en vaker op bezoek bij de plastische chirurg: haarimplantaties, wallen onder de ogen, rimpels wegwerken, buikje verminderen en zelfs maagverkleiningen om er slanker te kunnen uitzien als de honger toch blijft knagen. Dan verbiedt zich dat vanzelf.

Steeds meer mannen laten plastische chirurgie toepassen.

Ook wordt er kwistig met de botox omgesprongen, hoewel dat lang niet zonder gevaar is. Als de botox in een bloedvat terecht komt, bijvoorbeeld in het aangezicht, kan dat tot blindheid leiden. Komt niet zo vaak voor, maar het is al gebeurd. Ook verlammingen van bepaalde spiergroepen kan het gevolg zijn. Vroeger ging een man enkel naar de plastische chirurg na een ongeval, om een moedervlek te laten verdwijnen, of een ernstig ongemak zoals vallende oogleden te verhelpen.

Nadien kwam dan de seksuele sfeer met penisverlengingen en nu is het pure schoonheid. Of het de mannen gelukkiger maakt? Dat hangt in ruime mate van hun gezelschap af en van hun dromen…

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Is uw voeding ook uw medicijn?

“We zijn wat we eten”. En “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding. Deze legendarische uitspraak van de grondlegger van de geneeskunde Hippocrates, heeft nog altijd niets van zijn waarde ingeboet. De natuur verschaft ons alle dingen die we nodig...

Lees meer

De hitte kan dodelijk zijn

We hebben er lang naar uitgekeken, die mooie zomer. Maar voor sommigen wordt het van het goede teveel. Begrijpelijk, want we zijn eigenlijk niet voorbereid op zo’n lange hete periode. Als je je verstand niet gebruikt, kan dat zelfs fataal aflopen. Zo is het absoluut...

Lees meer

Zonnekloppers: bak het niet te bruin!

Alle ellende ten spijt hopen we op een mooie zomer en veel mensen hebben zich daarin voorzien: ze boekten een reis naar het zonnige zuiden. Tenminste als ze er geraken, want met de stakingen die aangekondigd zijn, wordt dat niet evident. Eerst de covid, dan de oorlog,...

Lees meer

Hoe goed slapen bij grote hitte?

Goed slapen is van levensbelang. Dat wijzen spontane reacties van het lichaam wel uit. Als je een nachtje slecht hebt geslapen voel je je irritanter, moe, heb je een slechte concentratie, het weegt op je omgeving, je relatie, je werk. Een nachtje woelen en slecht...

Lees meer

Weekend van het Volkscafé

Zesde editie op 18 & 19 juni 2022 Op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 presenteren de Westhoek en Frans-Vlaanderen de zesde editie van het Weekend van het Volkscafé. Een 80-tal volkscafés voorzien muziek, volksspelen, streekbieren, Picon Maison en talloze...

Lees meer