okt 23, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Waarom gaan meer mannen naar de plastisch chirurg?

Wie wordt er graag ouder? Maar… je kan niet zeer lang leven als je niet ouder wilt worden. Om een en ander met elkaar te verzoenen gaan nu ook mannen gemakkelijker en vaker op bezoek bij de plastische chirurg: haarimplantaties, wallen onder de ogen, rimpels wegwerken, buikje verminderen en zelfs maagverkleiningen om er slanker te kunnen uitzien als de honger toch blijft knagen. Dan verbiedt zich dat vanzelf.

Steeds meer mannen laten plastische chirurgie toepassen.

Ook wordt er kwistig met de botox omgesprongen, hoewel dat lang niet zonder gevaar is. Als de botox in een bloedvat terecht komt, bijvoorbeeld in het aangezicht, kan dat tot blindheid leiden. Komt niet zo vaak voor, maar het is al gebeurd. Ook verlammingen van bepaalde spiergroepen kan het gevolg zijn. Vroeger ging een man enkel naar de plastische chirurg na een ongeval, om een moedervlek te laten verdwijnen, of een ernstig ongemak zoals vallende oogleden te verhelpen.

Nadien kwam dan de seksuele sfeer met penisverlengingen en nu is het pure schoonheid. Of het de mannen gelukkiger maakt? Dat hangt in ruime mate van hun gezelschap af en van hun dromen…

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Veel ouderen lijden aan ondervoeding

Veel ouderen hebben een probleem dat je kunt terugbrengen tot ondervoeding. Daar zijn verschillende verklaringen voor: de dure winkelkar, het feit dat ze zich moeilijker kunnen verplaatsen, slik- en kauwproblemen als gevolg van een slecht gebit, moeilijk te been zijn...

Lees meer

Hoe best omgaan met angstgevoelens?

Vorige week raakten de resultaten van de BELHEALTH-studie bekend, het "Belgian Health and Well-Being Cohort", waarin gepeild werd naar de stressbestendigheid van de Belgische bevolking. Daarin speelden volgens Medi-Quality verschillende elementen een rol: de...

Lees meer

Hoop voor wie kanker wil voorkomen

We zijn al jaren bezig met acties zoals “Kom op tegen kanker”. Dat is een heel mooi initiatief, maar de kans op het krijgen van kanker vermindert daardoor nog niet. Het ligt in de handen van de mensen zelf. Natuurlijk moet je wat geluk hebben met goede genen,...

Lees meer