okt 23, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Waarom gaan meer mannen naar de plastisch chirurg?

Wie wordt er graag ouder? Maar… je kan niet zeer lang leven als je niet ouder wilt worden. Om een en ander met elkaar te verzoenen gaan nu ook mannen gemakkelijker en vaker op bezoek bij de plastische chirurg: haarimplantaties, wallen onder de ogen, rimpels wegwerken, buikje verminderen en zelfs maagverkleiningen om er slanker te kunnen uitzien als de honger toch blijft knagen. Dan verbiedt zich dat vanzelf.

Steeds meer mannen laten plastische chirurgie toepassen.

Ook wordt er kwistig met de botox omgesprongen, hoewel dat lang niet zonder gevaar is. Als de botox in een bloedvat terecht komt, bijvoorbeeld in het aangezicht, kan dat tot blindheid leiden. Komt niet zo vaak voor, maar het is al gebeurd. Ook verlammingen van bepaalde spiergroepen kan het gevolg zijn. Vroeger ging een man enkel naar de plastische chirurg na een ongeval, om een moedervlek te laten verdwijnen, of een ernstig ongemak zoals vallende oogleden te verhelpen.

Nadien kwam dan de seksuele sfeer met penisverlengingen en nu is het pure schoonheid. Of het de mannen gelukkiger maakt? Dat hangt in ruime mate van hun gezelschap af en van hun dromen…

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Is de zon nog even gevaarlijk in september?

Voor de overgrote meerderheid van toeristen die naar het zuiden trekken op vakantie is de zon en het zonnebad het ultieme doel. De ontsnapping uit de dagelijkse sleur, het werk, de vervelende gewoontes kan pas volledig zijn als er voldoende zon bij komt. Daar hebben...

Lees meer

Hoe krijg je betere resultaten op school?

Gewoonlijk worden goede voornemens gereserveerd voor de periode rond het nieuwe jaar. Dat is natuurlijk een uitstekend idee, maar eigenlijk past het evengoed om dat op 1 september te doen. De reden is duidelijk: het nieuwe schooljaar begint, het nieuwe werkjaar in...

Lees meer

Is uw voeding ook uw medicijn?

“We zijn wat we eten”. En “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding. Deze legendarische uitspraak van de grondlegger van de geneeskunde Hippocrates, heeft nog altijd niets van zijn waarde ingeboet. De natuur verschaft ons alle dingen die we nodig...

Lees meer