okt 23, 2019 | Actueel | 0 Reacties

Waarom gaan meer mannen naar de plastisch chirurg?

Wie wordt er graag ouder? Maar… je kan niet zeer lang leven als je niet ouder wilt worden. Om een en ander met elkaar te verzoenen gaan nu ook mannen gemakkelijker en vaker op bezoek bij de plastische chirurg: haarimplantaties, wallen onder de ogen, rimpels wegwerken, buikje verminderen en zelfs maagverkleiningen om er slanker te kunnen uitzien als de honger toch blijft knagen. Dan verbiedt zich dat vanzelf.

Steeds meer mannen laten plastische chirurgie toepassen.

Ook wordt er kwistig met de botox omgesprongen, hoewel dat lang niet zonder gevaar is. Als de botox in een bloedvat terecht komt, bijvoorbeeld in het aangezicht, kan dat tot blindheid leiden. Komt niet zo vaak voor, maar het is al gebeurd. Ook verlammingen van bepaalde spiergroepen kan het gevolg zijn. Vroeger ging een man enkel naar de plastische chirurg na een ongeval, om een moedervlek te laten verdwijnen, of een ernstig ongemak zoals vallende oogleden te verhelpen.

Nadien kwam dan de seksuele sfeer met penisverlengingen en nu is het pure schoonheid. Of het de mannen gelukkiger maakt? Dat hangt in ruime mate van hun gezelschap af en van hun dromen…

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

De zee wordt vergiftigd met antibiotica

Wat we de lucht inblazen komt zeker weer op de bodem terecht en wat in de bodem zit, belandt uiteindelijk in de wereldzeeën. Onze aarde is vernuftig opgebouwd, een bijzonder schrander geschapen planeet die ons voedsel geeft, zuivere lucht en helder water. Of dat zou...

Lees meer

Gebeten? Hoe herken je de ziekte van Lyme?

De zomer is er, we trekken weer op vakantie, de natuur in, maken wandelingen in heet groen en… we hebben het zitten. Een beet van een teek kan je voor de rest van je leven opzadelen met grote problemen. Dat klinkt misschien overdreven, maar eigenlijk is het dat niet....

Lees meer