dec 5, 2019 | Alle tips, Gezondheid | 0 Reacties

Impotentie: vaak psychische oorzaak

Heel wat mannen lijden in stilte aan impotentie. Bij meer dan de helft heeft dat een psychische oorzaak. Volgens recente schattingen zouden alleen al in de Verenigde Staten meer dan dertig miljoen Amerikanen problemen hebben. Voor degenen onder hen die aan impotentie lijden die een psychische oorzaak heeft, is er goed nieuws want volgens de Canadese uroloog Dr. Jeremy Heaton, verbonden aan de Queen’s universiteit van Kingston, Ontario kan psychotherapie, maar ook sport, yoga en gesprekstherapie en vooral een goede verstandhouding met de partner, hen uit de impotente situatie verlossen. Rustgevende bezigheden, een goed gesprek, en rustgevende kruiden zoals kamille, Passiflora en meidoorn oftewel Crataegus kunnen er heel wat toe bijdragen om deze mannen weer gelukkig te maken.

Heel wat mannen die aan impotentie lijden, kunnen baat vinden bij gesprekstherapie, oplossen van problemen en rustgevende kruiden zoals Passiflora en Meidoorn.

De bloedsomloop verzorgen is de basis. Daarom geen tabak, geen alcohol, wel sport en ontspanning.

Een middel dat daarbij kan worden aanbevolen is Passibell en ook Crataecin van Fytobell.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Wat kan een kankerpatiënt best eten?

Kankerpatiënten eten vaak de verkeerde producten. Het is dan ook van belang dat ze weten wat goed en slecht is voor hun gezondheid, omdat hun welbehagen in grote mate afhankelijk is van wat ze eten. Kankerpatiënten begaan dikwijls grote dieetfouten die hun genezing...

Lees meer

Veranderende moraal wakkert gonorroe weer aan

Terwijl de aandacht op het levensgevaarlijke aids wordt toegespitst, ontgaat het velen dat er nog andere geslachtsziekten zijn die eveneens toenemen. Gonorroe is één van de „klassieke” geslachtsziekten die alleen via geslachtsverkeer kunnen worden overgedragen. De...

Lees meer

Opgepast met vermageringsdiëten

Vermageringsdiëten zijn het populairst op internet, tenminste wat de zoekmachines als aantal vragen te verwerken krijgen. Ook veel dokters worden tegenwoordig overstelpt met de vraag naar inspuitingen die normaal voor diabetespatiënten bedoeld zijn, maar waarvan...

Lees meer