dec 5, 2019 | Alle tips, Gezondheid | 0 Reacties

Impotentie: vaak psychische oorzaak

Heel wat mannen lijden in stilte aan impotentie. Bij meer dan de helft heeft dat een psychische oorzaak. Volgens recente schattingen zouden alleen al in de Verenigde Staten meer dan dertig miljoen Amerikanen problemen hebben. Voor degenen onder hen die aan impotentie lijden die een psychische oorzaak heeft, is er goed nieuws want volgens de Canadese uroloog Dr. Jeremy Heaton, verbonden aan de Queen’s universiteit van Kingston, Ontario kan psychotherapie, maar ook sport, yoga en gesprekstherapie en vooral een goede verstandhouding met de partner, hen uit de impotente situatie verlossen. Rustgevende bezigheden, een goed gesprek, en rustgevende kruiden zoals kamille, Passiflora en meidoorn oftewel Crataegus kunnen er heel wat toe bijdragen om deze mannen weer gelukkig te maken.

Heel wat mannen die aan impotentie lijden, kunnen baat vinden bij gesprekstherapie, oplossen van problemen en rustgevende kruiden zoals Passiflora en Meidoorn.

De bloedsomloop verzorgen is de basis. Daarom geen tabak, geen alcohol, wel sport en ontspanning.

Een middel dat daarbij kan worden aanbevolen is Passibell en ook Crataecin van Fytobell.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Hou jonge kinderen van het scherm weg!

Jaren geleden werd ervoor gewaarschuwd niet te lang met de GSM te bellen. Dat bellen gebeurt nu veelal via afstandsluidsprekers, of met oortjes, zodat de iPhone of smartphone, vroeger GSM genoemd, niet tegen het hoofd moet worden gehouden. Een verkoper waarschuwde ons...

Lees meer