dec 5, 2019 | Alle tips, Gezondheid | 0 Reacties

Impotentie: vaak psychische oorzaak

Heel wat mannen lijden in stilte aan impotentie. Bij meer dan de helft heeft dat een psychische oorzaak. Volgens recente schattingen zouden alleen al in de Verenigde Staten meer dan dertig miljoen Amerikanen problemen hebben. Voor degenen onder hen die aan impotentie lijden die een psychische oorzaak heeft, is er goed nieuws want volgens de Canadese uroloog Dr. Jeremy Heaton, verbonden aan de Queen’s universiteit van Kingston, Ontario kan psychotherapie, maar ook sport, yoga en gesprekstherapie en vooral een goede verstandhouding met de partner, hen uit de impotente situatie verlossen. Rustgevende bezigheden, een goed gesprek, en rustgevende kruiden zoals kamille, Passiflora en meidoorn oftewel Crataegus kunnen er heel wat toe bijdragen om deze mannen weer gelukkig te maken.

Heel wat mannen die aan impotentie lijden, kunnen baat vinden bij gesprekstherapie, oplossen van problemen en rustgevende kruiden zoals Passiflora en Meidoorn.

De bloedsomloop verzorgen is de basis. Daarom geen tabak, geen alcohol, wel sport en ontspanning.

Een middel dat daarbij kan worden aanbevolen is Passibell en ook Crataecin van Fytobell.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Wat is de beste geneeskunde?

Preventie is de beste geneeskunde. Daar zal niemand aan twijfelen, maar er zijn maar weinig mensen die daar echt naar leven. “We zien wel”. Dan is het gewoonlijk al te laat. Wie verstandig is houdt daar wèl rekening mee en gaat zijn levenswijze afstemmen op zijn...

Lees meer

Is uw voeding ook uw medicijn?

“We zijn wat we eten”. En “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding. Deze legendarische uitspraak van de grondlegger van de geneeskunde Hippocrates, heeft nog altijd niets van zijn waarde ingeboet. De natuur verschaft ons alle dingen die we nodig...

Lees meer

Bevatten onze maaltijden nog wel voedsel?

We hebben gezien wat de pandemie met de mensen en de maatschappij heeft gedaan en nu wat de hitte en het klimaat kunnen veroorzaken. We gebruiken de natuur en onszelf alsof er geen einde aan komt. We plegen roofbouw zowel op onszelf als op de planeet, terwijl we beide...

Lees meer

Waarom slapen ouderen minder goed?

Het is bekend dat oudere mensen slechter slapen. Ze hebben veelal problemen met het in slaap vallen, het doorslapen en bij het opnieuw in slaap vallen als men 's nachts of te vroeg in de ochtend wakker is geworden. Slecht slapen, is aantoonbaar slecht voor de...

Lees meer

Helder water kan een dodelijke tijdbom zijn

Nu met deze hete dagen worden we er van allerlei kanten op gewezen dat we voldoende moeten drinken. Water, natuurlijk! Het lichaam verliest ongeveer anderhalve liter water per dag en die moet worden gecompenseerd door te drinken. Daar mag je soep bijtellen, maar geen...

Lees meer