dec 5, 2019 | Alle tips, Gezondheid | 0 Reacties

Impotentie: vaak psychische oorzaak

Heel wat mannen lijden in stilte aan impotentie. Bij meer dan de helft heeft dat een psychische oorzaak. Volgens recente schattingen zouden alleen al in de Verenigde Staten meer dan dertig miljoen Amerikanen problemen hebben. Voor degenen onder hen die aan impotentie lijden die een psychische oorzaak heeft, is er goed nieuws want volgens de Canadese uroloog Dr. Jeremy Heaton, verbonden aan de Queen’s universiteit van Kingston, Ontario kan psychotherapie, maar ook sport, yoga en gesprekstherapie en vooral een goede verstandhouding met de partner, hen uit de impotente situatie verlossen. Rustgevende bezigheden, een goed gesprek, en rustgevende kruiden zoals kamille, Passiflora en meidoorn oftewel Crataegus kunnen er heel wat toe bijdragen om deze mannen weer gelukkig te maken.

Heel wat mannen die aan impotentie lijden, kunnen baat vinden bij gesprekstherapie, oplossen van problemen en rustgevende kruiden zoals Passiflora en Meidoorn.

De bloedsomloop verzorgen is de basis. Daarom geen tabak, geen alcohol, wel sport en ontspanning.

Een middel dat daarbij kan worden aanbevolen is Passibell en ook Crataecin van Fytobell.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Minder kans op griep deze winter? Hoezo?

Griep is een erg besmettelijke ziekte en wordt overgebracht door een virus. Je kunt het een beetje vergelijken met Covid, dat ook afkomstig is van een virus, maar aan griep zijn we wel al wat meer gewend. Velen hebben antistoffen opgebouwd, maar zoals alle virussen...

Lees meer

Hoge bloeddruk: de geniepige doder

We zijn eigenlijk niet goed bezig. Slapeloosheid, stress, burn-out, agressie, problemen, vrees en angsten, zelfs existentiële angst, onzekerheid over de toekomst, sterfgevallen in de familie, langdurige ziekten, pandemieën, winter en winterziekten… het zijn allemaal...

Lees meer