mrt 7, 2020 | Alle tips, Gezondheid | 0 Reacties

Hoe kan je er jaren jonger blijven uitzien?

Er mooi en jong blijven uitzien is de ultieme droom van elke vrouw. Ongetwijfeld ook van elke man, maar ze zullen er niet zo oprecht mee voor de dag komen. Zie je mannen al met een schoonheidsmasker zitten wachten in het schoonheidssalon? Stiekem willen ze dat misschien wel, maar het staat hen niet zo mannelijk denken ze. Vandaar dat een “opknapbeurt” bij de schoonheidsspecialiste een privilege is van vrouwen.

Schoonheid begint wel van binnenuit, maar daar zullen weinigen zich echt om bekommeren zolang de spiegel hen maar vertelt dat ze de mooiste en de jongste schoonheid van het land zijn.

Die spiegel kan natuurlijk niet liegen, maar we liegen het onszelf een beetje voor. Toch kunnen we er niet omheen: we verouderen allemaal en de ene al wat eerder dan de andere. Hoe komt dat? Uiteraard heeft de erfelijkheid er mee te maken, maar vooral ook de levensstijl.

Iedereen wil er zo lang mogelijk jong blijven uit zien. Dat kan met enkele eenvoudige trucjes.

Wie rookt veroudert veel sneller: kraaienpootjes, rimpels rond de mondhoeken en bij de ogen, vale en grauwe huid, droge huid. Kortom er is geen half goed woord te vertellen over roken.

Kun je de veroudering dan niet vertragen? Ja dat kan.

Om te beginnen moet je je levensstijl aanpassen: geen tabak en geen alcohol! Het adagio dat één glaasje gezond zou zijn, is door wetenschappelijk onderzoek al achterhaald. Ook kleine hoeveelheden alcohol zijn schadelijk. Zeker!

Daarnaast moet je voldoende water drinken. Ook thee en koffie zijn goede antioxidanten.

Fruit en groenten moeten dagelijks op het menu staan en volkorenproducten zijn een must vanwege de vitamine van de jeugd: de vitamine E.

En wat van binnenuit gebeurt, zal bepaald worden door je levensstijl, maar dat neemt niet weg dat je ook de buitenkant mag verzorgen. Een lekker gezichtsmaskertje kan wonderen doen. Dat wonder kost af en toe heel veel geld, dus kun je het misschien zelf in elkaar knutselen en dat is niet zo moeilijk en dan weet je ook wat de ingrediënten zijn.

Je kan natuurlijk dure schoonheidssalons opzoeken, tientallen tubes crème uitproberen, massages laten toepassen, laserbehandelingen nemen, maar het kost allemaal handenvol geld. Daarom hebben we een spotgoedkope en toch doeltreffende methode voor jullie uitgeprobeerd.

Neem een eetlepel tarwezemelen en twee eetlepels karnemelk. Laat het mengsel ongeveer vijf minuutjes trekken. Leg nu het papje op het gereinigde aangezicht. Laat voldoende tijd om het op de gezichtshuid te laten indrogen. Ga nadien douchen om het met een zachte lauwe waterstraal er af te spuiten. Nadien de huid met helder koud water afspoelen. Je voelt je als herboren en je gezichtshuid voelt zijdezacht aan.

Op die manier kan je jaren verjongen en je leeftijd ook ongemerkt laten opschuiven.

En natuurlijk is een natuurlijk crème altijd mooi meegenomen: een hydraterende en verjongende crème kan je eigen peeling ondersteunen: Aloë Vera-crème van EllenDee.

Je kan het gemakkelijk online bestellen via www.almed.be en via www.boverte.com. Je vindt er meer over op de website van www.ellendee.be

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Opgepast: ook na de week van de teek!

Stel dat na een telling vastgesteld wordt dat er op één vierkante kilometer honderdduizend mensen wonen. Dat lijkt gigantisch veel en onmogelijk en het zou trouwens leiden tot gevaarlijke toestanden. Want waar veel mensen op een beperkte oppervlakte wonen stijgt het...

Lees meer

Geen paniek: De truc tegen de hik

Je hebt het vast al meegemaakt: iemand krijgt tijden het eten een onbedaarlijke hik, waarbij telkens grote happen lucht worden ingeslikt. De goede raad van grootmoeder is nog altijd van kracht: drink een flinke slok koud water, of hou de adem in. Maar de hik wat is...

Lees meer