sep 17, 2022 | Alle tips | 0 Reacties

Welke sleutel is het nu?

Tegenwoordig heb je voor alles een sleutel nodig, want alles zit op slot. Dat is maar goed ook, want de tijden zijn er niet naar om alles voor iedereen “toegankelijk” te maken. Dus op slot. De kunst is om in het bos de bomen nog te zien: een bos sleutels welteverstaan. Hoe herken je makkelijk welke sleutel voor welk slot bestemd is? Dit eenvoudige trucje zal je helpen: geef elke kop van de sleutel een andere kleur, per kamer bijvoorbeeld. Er bestaan in de handel wel plastic clipjes om erover te trekken, maar er is een veel eenvoudiger en goedkoper middeltje: nagellak. Die bestaat ook in allerhande kleuren, is bestand tegen vocht, en slijt niet gemakkelijk weg. Dus: het borsteltje met nagellak eroverheen en je herkent dankzij de kleurcode de sleutel meteen.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Hou jonge kinderen van het scherm weg!

Jaren geleden werd ervoor gewaarschuwd niet te lang met de GSM te bellen. Dat bellen gebeurt nu veelal via afstandsluidsprekers, of met oortjes, zodat de iPhone of smartphone, vroeger GSM genoemd, niet tegen het hoofd moet worden gehouden. Een verkoper waarschuwde ons...

Lees meer