sep 17, 2022 | Alle tips | 0 Reacties

Welke sleutel is het nu?

Tegenwoordig heb je voor alles een sleutel nodig, want alles zit op slot. Dat is maar goed ook, want de tijden zijn er niet naar om alles voor iedereen “toegankelijk” te maken. Dus op slot. De kunst is om in het bos de bomen nog te zien: een bos sleutels welteverstaan. Hoe herken je makkelijk welke sleutel voor welk slot bestemd is? Dit eenvoudige trucje zal je helpen: geef elke kop van de sleutel een andere kleur, per kamer bijvoorbeeld. Er bestaan in de handel wel plastic clipjes om erover te trekken, maar er is een veel eenvoudiger en goedkoper middeltje: nagellak. Die bestaat ook in allerhande kleuren, is bestand tegen vocht, en slijt niet gemakkelijk weg. Dus: het borsteltje met nagellak eroverheen en je herkent dankzij de kleurcode de sleutel meteen.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Waarom moet je blijven bewegen met rugpijn?

Haast niemand blijft er levenslang van gespaard: meer dan 85 percent van de volwassenen heeft vroeg of laat last van een pijnlijke rug. Vroeger gold als parool: blijf stil zitten, beweeg zo weinig mogelijk en rust veel. Tegenwoordig klinkt dat compleet andersom: blijf...

Lees meer

Stress even schadelijk als tabak

Roken, veroorzaakt kanker en hart- en vaatziekten, daaromtrent bestaat overduidelijk bewijs. Maar ook stress heeft zware negatieve gevolgen voor het lichaam. Niet enkel functionele storingen kunnen eruit voortkomen, ook echte organische problemen en niet van de...

Lees meer

Migraine: Wat kun je eraan doen?

Je hebt tientallen zoniet honderd soorten hoofdpijn, maar migraine is een geval apart. Het is een hoofdpijn die weliswaar voorbijgaat en van een halve dag tot drie dagen kan duren en verschillende uitingsvormen heeft. Het kan gaan om bonzende hoofdpijn, scherpe...

Lees meer