mrt 15, 2019 | Alle tips, Gezondheid, Sport | 0 Reacties

Kauw zwarte aalbes tegen stramme spieren

We leven in een erg sportieve tijd. De doe-vakanties en weekends zijn „in”. Een hele week op kantoor zitten en dan in het weekend of tijdens de vakantie er alles uitpersen is uiteraard een geschikte methode om last te krijgen van stramme spieren en gewrichten. Want fietsen en lopen is gezond, maar het moet met mate gebeuren.

Wat overdreven gesport in het weekend en last van stramme spieren? Dankzij deze “natuurlijke” tip ben je zo weer in vorm.

Heel belangrijk is dat je inspanningen langzaam moet opbouwen. Je moet niet denken dat je na een week stil zitten, er in het weekend alles mag uitpersen. Het is soms angstwekkend hoe je sommige mensen rood aangelopen, bezweet en met een uitgeputte blik langs de straten ziet joggen. Dat is absoluut niet gezond. Je moet de inspanningen doseren, en tonus en conditie dag per dag opbouwen.

Maar wat als je dan toch eens overdreven hebt?
Dan is dat nog een onoverkomelijk probleem, dankzij de zwarte aalbes. Neem 100 gram aalbes om op te knabbelen. Je kan ze ook mengen met wat thee van bladeren en opdrinken of langzaam met een lepeltje opslurpen. Je komt snel weer in vorm dankzij de zwarte aalbes.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde