mrt 15, 2019 | Alle tips, Gezondheid | 0 Reacties

Verlost van snurken dankzij tennisbal

Meer dan de helft van de mensen heeft last van snurken. De snurkers zelf misschien wat minder, maar in elk geval hun „bedgenoten”, want niets is zo vervelend dan te moeten luisteren naar een luide snurker. De oorzaak ligt in de constructie van het neustussenschot, zodat er te weinig luchtstroom kan doorgevoerd worden.

Gedaan met snurken dankzij een eenvoudig, maar wel erg doeltreffend trucje.

Vandaar dat deze lieden door de mond ademen en een luide vibratie veroorzaken. Je moet natuurlijk een specialist raadplegen om te zien of er structureel geen fouten zijn, maar anders heb je hier een simpel, doeltreffend, maar ongevaarlijk trucje. Snurkers doen het alleen op de rug. Vandaar dat je moet beletten dat ze op de rug slapen: een tennisbal in de pyjama of het nachtkleed naaien op de rugzijde, verhindert de slaper dat hij zich automatisch op de rug zal wentelen om te slapen. Gedaan met snurken!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Opgepast: ook na de week van de teek!

Stel dat na een telling vastgesteld wordt dat er op één vierkante kilometer honderdduizend mensen wonen. Dat lijkt gigantisch veel en onmogelijk en het zou trouwens leiden tot gevaarlijke toestanden. Want waar veel mensen op een beperkte oppervlakte wonen stijgt het...

Lees meer