apr 11, 2019 | Alle tips | 0 Reacties

Zo krijg je de ring gemakkelijk van je vinger

Ringen en juwelen dienen om gedragen te worden en dat doen de meeste mensen ook. Misschien hebben sommigen wel meerdere ringen en juwelen zodat ze die kunnen aanpassen aan de outfit of de gelegenheid. Naar een feestje gaan is iets heel anders dan in de tuin werken en dus moeten de ringen ook al eens verwijderd worden. Of als je naar de dokter moet, of een ingreep moet ondergaan, dienen juwelen ook verwijderd te worden.

Dat is niet altijd zo eenvoudig, want ringen koop je bij bepaalde gelegenheden, of je krijgt ze cadeau, zoals voor een trouwfeest, een verjaardag of een bijzondere gebeurtenis. En meestal ben je dan nog jonger als je met de aanschaf van ringen geconfronteerd wordt.

Een ring van een vinger verwijderen is niet altijd vanzelfsprekend. Maar dat wordt het wel, dankzij onze tip.

Met de jaren groeien niet enkel de zorgen, maar ook de handen worden wat dikker en de vingers sluiten steeds beter in de ringen, met het gevolg dat ze er niet zo gemakkelijk van af te halen zijn. Toch is dat soms nodig, zoals bij bepaalde gevaarlijke karweien, want het is niet de eerste vrachtwagenchauffeur die zijn ringvinger verliest, doordat die met de hand waar de ring op zit, aan een scharnier, of aan een balk blijft haperen terwijl die van de camion afspringt. Gevolg: vinger kwijt.

Wat moet je dan doen? Het probleem voorkomen en dat kan door de ring uit te doen als het nodig is.

Makkelijk is dat niet altijd, want vaak krijg je de ring niet over de knokkel of het vingergewricht geschoven.

Je kan op allerlei manieren proberen: eerst de hand nat maken, of liever de vinger, dan met wat vaseline of boter en als dat allemaal niet helpt hebben we hier een geweldige tip.

Als je snel een ring van een vinger moet verwijderen, die maar hardnekkig op de plaats wil blijven zitten, spuit dan wat WD4O oftewel kruipolie onder de ring en over de vingerknokkel. Je zal merken dat het verwijderen ervan nog maar een fluitje van een cent is.

Uiteraard moet je vermijden van in je ogen te spuiten en doe het liever niet in de keuken of in de buurt van voedsel. Nadien kan je de handen grondig wassen met detergent om de geur en de vettigheid te verwijderen. Maar je ring is beslist ook verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Hoe kun je je gezondheid verbeteren?

Er zijn weinig dingen die de mensen meer beroeren dan voedsel. Het is ook het onderwerp waarover het meest boeken zijn geschreven en gedrukt. Het is ook heet belangrijkste onderwerp van gesprek als een aantal dames met elkaar converseren, naast mode, kinderen en…...

Lees meer

Passiebloem brengt weer rust in je hoofd

We beleven stressvolle tijden. Veel mensen hebben problemen met de omstandigheden waarin we gedwongen worden om te leven, en voor sommigen is dat “overleven”. De zenuwen staan gespannen, de onzekerheid is koning en dat maakt dat er heel wat meer burn-out en vooral...

Lees meer

Last van winterhanden en wintervoeten?

Je kunt je afvragen hoe het komt dat dieren niet doodvallen tijdens de ijzige winterkou: vriesweer en daarbovenop nog ijsregen of sneeuw en een ijzige wind. Geen weer om een hond door te jagen zegt men vaak. De vogels hebben daar blijkbaar geen last van, honden...

Lees meer