sep 12, 2019 | Alle tips, Gezondheid | 0 Reacties

Roken evenals de e-sigaret beschadigt ook je kleinkinderen!

De sigarettenfabrikanten weren zich als een duivel in een wijwatervat zoals de uitdrukking zegt, om aan te tonen dat roken niet zo schadelijk is, dat neutrale pakjes het rookgedrag niet doet wijzigen en dat reclame er niet toe doet. Als de vos de passie preekt…

Steeds meer wordt het gevaar van roken onderstreept door wetenschappelijk onderzoek. Zelfs vapen oftewel de e-sigaret komt in een zeer slecht daglicht, nu blijkt dat in de USA alleen al, reeds meer dan 20 doden te betreuren zijn vooral bij jonge mensen als gevolg van de schadelijke stoffen die in de e-sigaret zitten. Ook de e-sigaret blijkt kankerverwekkend te zijn en Belgische toxicologen waarschuwen er voor.

Nu al is wetenschappelijk bewezen dat roken door toekomstige ouders, (zowel de vader als de moeder) de DNA-schade van tabak al drie generaties verder doorgeeft. Breek er mee voor het te laat is, Xantipex zal je daar bij helpen.

Nu zijn er weer nieuwe wetenschappelijke studies gepubliceerd die aantonen dat roken tijdens de zwangerschap de foetus beschadigt, niet enkel door de moeder, maar ook het rookgedrag van de vader veroorzaakt schade aan het DNA van de nog niet geconcipieerde baby.

Specialisten waarschuwen er voor dat als toekomstige ouders een baby plannen, ze allebei zowel de vader als moeder drie maanden van tevoren zeker moeten stoppen met roken.

Meer nog: zelfs de toekomstige kleinkinderen ondervinden schade van het roken door de grootouders. Dat betekent dat DNA-schade overgebracht wordt op minstens drie generaties.

Bovendien zijn Britse vorsers ervan overtuigd dat één op elke zeven gevallen van kanker bij kinderen te wijten is aan het rookgedrag van de vader.

Er is dus maar één goede beslissing die je kan nemen; breek ermee.

Reken niet op het verbod van de overheid, want dat is een veel te moeilijke oefening omdat verstandige beslissingen altijd doorkruist worden door lobbywerk.

De enige verstandige beslissing moet de roker zelf nemen: stop met roken voor het te laat is en het nageslacht met onherstelbare schade wordt gestraft.

Een goed middel om te stoppen is niet vapen, maar wel een natuurlijk middel dat de rookhonger stilt: Xantipex van Fytobell. Er zit geen nicotine in, die de verslaving kan bestendigen, maar enkel natuurlijke plantenextracten om het centrale zenuwstelsel te helpen bij de ontwenning.

Xantipex van Fytobell vind je in apotheken met CNK-bestelnummer: 3271-459.

Of je kan het ook online bestellen via www.almed.be of via www.boverte.com.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde

Geen paniek: De truc tegen de hik

Je hebt het vast al meegemaakt: iemand krijgt tijden het eten een onbedaarlijke hik, waarbij telkens grote happen lucht worden ingeslikt. De goede raad van grootmoeder is nog altijd van kracht: drink een flinke slok koud water, of hou de adem in. Maar de hik wat is...

Lees meer

We worden langzaam vergiftigd

We weten allemaal dat de kwaliteit van de voeding ook de kwaliteit van onze gezondheid beïnvloedt en zelfs in belangrijke mate meebepaalt. Denk maar aan roken, de kwaliteit van de lucht, het fabrieksvoedsel, de bewerking van de basiselementen van de voeding. We eten...

Lees meer

Klop van de klok of van de lente?

Waarom is de wereld toch zo moe? Of tenminste de halve wereld, want vooral op het noordelijk halfrond manifesteert zich een merkwaardige soort vermoeidheid: een mengeling van burn-out, depressie, winterkwaaltjes die maar niet overgaan, depressieve gevoelens, en...

Lees meer